Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:26
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Isoar 2014-01-08, 15:58 4
ej kurwa, nie dawać rządowi takich pomysłów bo to wprowadza ;/
Zgłoś
Vinewood 2014-01-08, 16:11 2
No przecież te wypadki właśnie to mają na celu
Zgłoś
m................t 2014-01-08, 17:01
up, na pewno specjalnie wynajęli kogoś, żeby wjechał w tych ludzi i ich zabił, żeby teraz móc bezkarnie znowu kasę kraść
Zgłoś
nightcravler 2014-01-08, 17:04
Andżeju nie denerwuj się :3
Zgłoś
Szycha929 2014-01-08, 17:05
teraz zestawy na allegro "stwórz swój mały bimber tycoon" będą się sprzedawać jak świeże bułeczki
Zgłoś
RavenRR 2014-01-08, 17:08
Zaraz Cię opierdolą, bo Andrzej narysował to dla Wyborczej.
Zgłoś
o................e 2014-01-08, 17:12 1
Jak byłem w niemczech dla mnie było szokiem jak kuzyn mojego ojca obalił piwko i wsiadł za kierownicę bo u nich wolno, w sumie u nas koło się zamyka na 1 i tym samym, jak w przykładowym raichu jest tolerancja i po piwsku można prowadzić tam jakoś o wypadkach się nie słyszy gdzie naćpany i napierdolony dres rozjeżdża 6 osób czy coś w tym stylu....wypadki są były i będą tego się nie da uniknąć jedynym rozwiązaniem jest ograniczanie ich ale czy u nas jest to możliwe ? Wątpię....
Zgłoś
MateuszMmz 2014-01-08, 17:19 5
@opusative Jest, za każdy wypadek z udziałem innych osób dowalić idiocie karę rzędu kilka tysięcy - tak, żeby pożegnał się z samochodem, a nawet demem. Już jego własna rodzina takiego kretyna powstrzyma, jeśli pomyśli, że przez jeden wyjazd mogą stracić dach nad głową.

A wczoraj podali rozwiązanie naszego kochanego rządu - obowiązkowe alkomaty w samochodach (?!). Bo alkomat poprowadzi za kogoś samochód
Zgłoś
herbalix 2014-01-08, 17:35
@opusative
bo jedno piwo to nie piwo. kiedyś pojechałem do kumpla i wypiliśmy w jakąś godzinę po 1,5 piwa. miałem wrócić tramwajem, ale że obok jest komenda to stwierdziłem, że pójdę dmuchnąć. po drodze zjadłem jeszcze hamburgiera i podreptałem na badanie. ku mojemu zdziwieniu wydmuchałem 3 zera. aczkolwiek był to wyczyn jednorazowy i na jego podstawie nie podejmuję decyzji o wsiadaniu za kółko po jednym piwie. dużo jeżdżę w nocy po mieście, ostatnio zdarzyło mi się dmuchać 2 razy w ciągu pół godziny. nie chciałbym kiedyś po jednym piwie wydmuchać 0,21.
Zgłoś
o................e 2014-01-08, 17:41 1
MateuszMmz,
wiesz co ja szczerze wątpię czy kary po kilka tysięcy coś dadzą....idioci jak się napierdolą tak samo będą jeździć pod wpływem jak jeżdżą bo raczej pod wpływem o karze nie myślą, tutaj oczywiście na moje oko sprawa wygląda jak sprawa ciapaków w europie - przebudzenie się nagle z ręką w dupie...Za takie coś powinni się wziąć przeszło 25 lat temu a nie po tym jak ginie 6 osób.Teraz potrzeba albo bardzo konkretnych zmian, albo długiego okresu czasu by zmienić sytuację jaka jest.Miałem przyjemność być w głębi Niemiec jak i na wschodzie na Ukrainie i powiem tyle, że Polskę od zachodu dzieli przepaść ogromna, i bliżej nam do Ukrainy i tamtejszych reali na drodze niż do cywilizowanych normalnych państw zachodu(wszędzie są wyjątki oczywiście)
Zgłoś
jaxxa 2014-01-08, 17:53
Po 1. Ściganie pijanych kierowców powinno być priorytetem, ale także odpowiednia edukacja na wykładach kursantów prawa jadzy. Myślę, że suche pier*** nic nie załatwi, jednak filmiki rodem z harda, pokazujące nieocenzurowane skutki wypadków spowodowanych przez kierowców pod wpływem alkoholu bardziej by zapadły w pamięć niesadolowej części społeczeństwa (Może gdzieś tak jest, jednak jak ja zdawałem prawko, na wykładach nie było o tym mowy).
Po 2. Immunitety nie powinny obowiązywać w przypadku wykroczeń takich jak jazda po pijaku. To mnie chyba najbardziej wkur*** w przypadkach ich nadużywania.
Jeśli chodzi o kodeks karny, nie mam wiedzy, która pozwala mi się na ten temat wypowiadać, tak więc zostawie to ekspertom.
Zgłoś
ItsGreeN 2014-01-08, 18:01
Wóda jest już taka droga, że nie wiem kto ją kupuje, wystarczy dobra aparatura i zacier i mamy dużo zdrowszy specyfik. Bimber rządzi!
Zgłoś
Logiczny 2014-01-08, 20:22
Andrzejchujoworysuje.pl
Zgłoś
Daw1dek 2014-01-08, 22:32
Ustawa już w sejmie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem