📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
widac ze starego sie boi
ale typ się musiał zakałapućkać czyt. najarać piwo za pomysl :p
ja myślałem, że kolo sie zesra na kogoś i powie "masz tu batona", czy cuś... ale i tak fajne
i kup tu dziecku kamerę pod choinkę, to później w pracy na jutubie cie będą oglądać haha
hahaha uśmiałam się A batony bardzo smaczne co Wy chcecie
Do ojca widać szacunek.
to mnie kiedys koledzy wkrecali, gdzie zaparkowalem czolg (oczywiscie napity w 3 dupy bylem :<)
moze nowa jednostke kalkulacyjna wprowadzimy? zamiast piw beda batoniki! zeby potem nie bylo ze sadysci nie rozdaja
moze nowa jednostke kalkulacyjna wprowadzimy? zamiast piw beda batoniki! zeby potem nie bylo ze sadysci nie rozdaja
motyw z człogiem polega na obudzeniu i pytaniu: gdzie są kluczki od czołu?
czy ktos mi wytlumaczy o co w tym chodzi ???xD
"Masz gryź"
o bosz zajebać za żelki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów