📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"a co ja nie jestem człowiekiem ?"
dla mnie koleś jest przechujem
ale tato z mamą nie śpi pewnie mama w kuchni się zakwaterowała.
dla mnie koleś jest przechujem
ale tato z mamą nie śpi pewnie mama w kuchni się zakwaterowała.
Kolo mial niezla faze, ale reakcja mlodych podobna - najpierw wzieli a dopiero potem zaczynaly sie protesty
PS Dostajesz ode mnie batona... yyy, to jest piwo...
PS Dostajesz ode mnie batona... yyy, to jest piwo...
Hehe ja bym mu tego batona w odbyt wsadził jak by mnie tak obudzil
Mama jakas taka niezdecydowana Zostal Batony !! A daj mi 2 ;]
Ojciec nareszcie uspokoił synka. Brawa dla niego, 100% przykładu. Synek bez kłócenia się posłuchał się go.
I tak ma być.
I tak ma być.
Nie wiem czy jestem głuchy czy co ale ni chu chu nie wiem co jego ojciec powiedział... Ktoś dosłyszał jak uspokoić batonikowego mikołaja?
icyrin ojciec powiedział: "co ty chcesz? nie dawaj mi żadnego batona" oraz "przestań, proszę cię"
te batony przekraczają wyczucie dobrego smaku
To jakiś ksiądz że tak batony rozdaje?
Co to za kawalek, ktory leci przez kilka pierwszych sekund filmu? @_@
obejrzałem do końca bo miałem nadzieję na głęboko psychologiczne przesłanie podsumowane morałem, teraz wiem że lepiej było wypić więcej piwa i iść spać...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów