ciekawe czemu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
bo jestesmy debesciaki, ja mialem tak kilka razy na niemieckich serverach. niemieckie chuje przegrali wojne ale wtedy ich admin strzelil sobie w leb (oficialnie).
Tu admini pokazuja swoja "wladze" jestes z polski -tluczesz ich nawet w grze - BAN.
Tu admini pokazuja swoja "wladze" jestes z polski -tluczesz ich nawet w grze - BAN.
Poza tym takie info o blokadzie Polskich graczy było dzieś, nie wiem czego dotyczyło. Chyba więcej ludzi ich nie lubi.
Linekk napisał/a:
Nie "czemu" tylko "dlaczego", jeśli już.
ja chce wiedzieć czemu a nie dlaczego
Prościej do suszu jebnąć.
nie przejmuj sie ja mam bana na wszystkich nazistowskich serwerach za "ziklon b, achtung juden, sieg heil" itp
Rozłączenie z grą: masz zakaz wstępu na ten serwer. Powód: Fick dich nazi
Rozłączenie z grą: masz zakaz wstępu na ten serwer. Powód: Fick dich nazi
Riv1, hehe, ciekawe kiedy tutaj się dorobisz bana.
Dziwne że widziałem taki powód, słowo w słowo, w obrazku z BF BC2. Ta sama serwerownia, czy inwencja twórcza autora?
"Czemu"?
Bo nas mają za złodziei i może się boją, że im broń zapierdolicie
Bo nas mają za złodziei i może się boją, że im broń zapierdolicie
Wiele razy tak miałem, na niektórych serwerach jest autoban ustawiony na Polaków.
Zmień sobie kraj w battlelogu i po problemie.
Zmień sobie kraj w battlelogu i po problemie.
ale tak często właśnie, jest Polacy we wszystkim najlepsi to ich nigdzie nie chcą bo się boją. Jak grałem w COD'a trafiał się kick bo niemcy grać nie potrafią, przegrywają nawet na cheatach... a prawda jest taka że tyle razy z nimi wygraliśmy i nasze kobiety podcierają tyłki ich nierobów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów