18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:48
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 14:26
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
P................y 2013-06-12, 8:01 9
I tak nic nie pobije Army 2 i Army 3, tam to jest zabawa i kooperacja a nie jakieś durne napierdalanie bez najmniejszego sensu.
Zgłoś
mp_toujane 2013-06-12, 9:15 8
to na pewno 4? a nie dodatek do 3?
Zgłoś
ll_Mario_ll 2013-06-12, 9:26 2
Ja dla mnie ta tytułowa "zajebistość" skończyła się z grami które działały na każdym PC.
Dobrze że choć valve ogarnia co jest najważniejsze.
Global Offensive utrzymuje 100fps na dwurdzeniowym procesorze a gra podczas "sejlu" kosztuje poniżej 20zł. Myślę że te 2 rzeczy decydują o tym co wybierze mniej zamożny gracz.

No ale oczywiście zaraz wyskoczy jakiś gość ze on chce jeździć "dżpiem" i latać helikopterkiem. Szanuje twoje potrzeby i życzę miłego grania. Mi wystarczy stary poczciwy flesh od ściany i wlot na pełnej ....
Zgłoś
nieubezpieczony 2013-06-12, 9:40 1
Pewnie i zrobiłoby wrażenie, gdybym nie widział wcześniej zwiastuna z Wiedźmina 3.
Zgłoś
GatecrasherKO 2013-06-12, 9:46
Taki mały szczegół, grę robi DICE.
Zgłoś
Marcinxxxxx 2013-06-12, 9:52 1
Zgłaszac sie jak ktos w bf3 chce dostac wpierdol
Zgłoś
p................a 2013-06-12, 10:07
ciekawe kiedy crack na torrentach
Zgłoś
D................a 2013-06-12, 10:13
To film z pokazu na E3 z BF4 Multiplayer, w którym udział brały na raz 64 osoby.
Zgłoś
Muminek85 2013-06-12, 10:33 1
monto napisał/a:

ale fani rocka i roja stoja plecami za marka bf,

Każdy kontakt z tymi dwoma lamusami, kończy się w moim przypadku rzucaniem przekleństwami przed kompem. Z ciekawości zerknąłem na ich kanały, czy standardowo nie nagrywają żadnych materiałów o E3, tylko czekają na opinie innych i tydzień po zakończeniu nagrają "swoje" zaskakujące wnioski. I oczywiście miałem rację. Jestem super.
Zgłoś
pakicito 2013-06-12, 10:40
Cytat:

zaje*istość

nawet, kurwa, w TV tego nie cenzurują
Zgłoś
camson 2013-06-12, 10:44
Wszystko zajebiście tylko co za głąby grają w FPS-y na konsoli? Wiem, że są ludzie, którzy ogarniają, ale reszta?
Zgłoś
JapaQniu 2013-06-12, 11:06
Rozjebala mi glowe, kupie specjalnie nowego kompa pod nia bo na tym co mam nawet paint mi laguje ;/
Zgłoś
Gremz 2013-06-12, 12:08
Ech, jak na trójce mam w porywach do 20 FPSów, to będę musiał zadowolić się próbą uruchomienia bety...
Zgłoś
Rzehooj 2013-06-12, 12:13 2
Ma ktoś z was BF3? To wpiszcie kod BF3E3 jako "Dodaj grę" w Origin (PC) lub wejdźcie do sklepu w grze i odszukajcie DLC Close Quarters (konsole) by móc je "kupić" za 0$.
Zgłoś
N................s 2013-06-12, 12:43
gra i tak bedzie zbugowana jak bf3. w ogole to to jest bf3.5 albo mozna nazwac go dodatkiem do bf3 xD nowe mapy,troche nowych broni, pojazdy itp itd.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem