Nie myślałem, żę filma ,,EA Games" pójdzie aż tak na przód i zrobi coś podobnego. Moim zdaniem zaje*istość w czystej postaci ! [video]
[/video]
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:48
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 14:26
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I tak nic nie pobije Army 2 i Army 3, tam to jest zabawa i kooperacja a nie jakieś durne napierdalanie bez najmniejszego sensu.
to na pewno 4? a nie dodatek do 3?
Ja dla mnie ta tytułowa "zajebistość" skończyła się z grami które działały na każdym PC.
Dobrze że choć valve ogarnia co jest najważniejsze.
Global Offensive utrzymuje 100fps na dwurdzeniowym procesorze a gra podczas "sejlu" kosztuje poniżej 20zł. Myślę że te 2 rzeczy decydują o tym co wybierze mniej zamożny gracz.
No ale oczywiście zaraz wyskoczy jakiś gość ze on chce jeździć "dżpiem" i latać helikopterkiem. Szanuje twoje potrzeby i życzę miłego grania. Mi wystarczy stary poczciwy flesh od ściany i wlot na pełnej ....
Dobrze że choć valve ogarnia co jest najważniejsze.
Global Offensive utrzymuje 100fps na dwurdzeniowym procesorze a gra podczas "sejlu" kosztuje poniżej 20zł. Myślę że te 2 rzeczy decydują o tym co wybierze mniej zamożny gracz.
No ale oczywiście zaraz wyskoczy jakiś gość ze on chce jeździć "dżpiem" i latać helikopterkiem. Szanuje twoje potrzeby i życzę miłego grania. Mi wystarczy stary poczciwy flesh od ściany i wlot na pełnej ....
Pewnie i zrobiłoby wrażenie, gdybym nie widział wcześniej zwiastuna z Wiedźmina 3.
Taki mały szczegół, grę robi DICE.
Zgłaszac sie jak ktos w bf3 chce dostac wpierdol
ciekawe kiedy crack na torrentach
To film z pokazu na E3 z BF4 Multiplayer, w którym udział brały na raz 64 osoby.
monto napisał/a:
ale fani rocka i roja stoja plecami za marka bf,
Każdy kontakt z tymi dwoma lamusami, kończy się w moim przypadku rzucaniem przekleństwami przed kompem. Z ciekawości zerknąłem na ich kanały, czy standardowo nie nagrywają żadnych materiałów o E3, tylko czekają na opinie innych i tydzień po zakończeniu nagrają "swoje" zaskakujące wnioski. I oczywiście miałem rację. Jestem super.
Wszystko zajebiście tylko co za głąby grają w FPS-y na konsoli? Wiem, że są ludzie, którzy ogarniają, ale reszta?
Rozjebala mi glowe, kupie specjalnie nowego kompa pod nia bo na tym co mam nawet paint mi laguje ;/
Ech, jak na trójce mam w porywach do 20 FPSów, to będę musiał zadowolić się próbą uruchomienia bety...
Ma ktoś z was BF3? To wpiszcie kod BF3E3 jako "Dodaj grę" w Origin (PC) lub wejdźcie do sklepu w grze i odszukajcie DLC Close Quarters (konsole) by móc je "kupić" za 0$.
gra i tak bedzie zbugowana jak bf3. w ogole to to jest bf3.5 albo mozna nazwac go dodatkiem do bf3 xD nowe mapy,troche nowych broni, pojazdy itp itd.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów