Nie myślałem, żę filma ,,EA Games" pójdzie aż tak na przód i zrobi coś podobnego. Moim zdaniem zaje*istość w czystej postaci ! [video]
[/video]
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:48
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 14:26
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Od Call od Duty 4 grafika w grach się w zasadzie w ogóle nie poprawiła.
Ja trójkę mam od premiery, przegrane z 1.500 h i dalej latać nie umiem
Rzehooj napisał/a:
Ma ktoś z was BF3? To wpiszcie kod BF3E3 jako "Dodaj grę" w Origin (PC) lub wejdźcie do sklepu w grze i odszukajcie DLC Close Quarters (konsole) by móc je "kupić" za 0$.
kc :*
SzpadelOneOne napisał/a:
Ten gameplay niestety wyreżyserowany. Koleś ani razu nie zginął podczas gry. Wybuch budynku oskryptowany. Teraz wszystko pięknie wygląda, poczekajmy na premierę żeby ludzie zajęli się grą. To nie jest gameplay z multi, nikt nie kampił, wszyscy umieją latać helikopterami...wszystko jest zbyt piękne, żeby było prawdziwe. Kto grał chociażby w trójke to wie o co chodzi
Dokładnie, przy poruszaniu w grupie trzymanie takiej formacji nie ma sensu. A jak ktoś przykampił i wyskoczy, nagle wszyscy zaczynaja sie kłaść lub skakać.
Ach a teraz ten 2042 trans żołnierze i gówno nie gra, kiedyś to było eh bf4 ;(
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów