📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dlatego u dentysty zawsze znieczulenie miejscowe ( z wyjątkiem szczególnie ciężkich zabiegów ale to chirurgia szczękowa) po ogólnym albo się nie obudzisz, albo zrobisz z siebie debila.
de_marco napisał/a:
Dlatego u dentysty zawsze znieczulenie miejscowe ( z wyjątkiem szczególnie ciężkich zabiegów ale to chirurgia szczękowa) po ogólnym albo się nie obudzisz, albo zrobisz z siebie debila.
Coś ci się pojebało
Po ogólnym laski by nie pakowali do vana....przeważnie wymagany jest pobyt w szpitalu na 24h...
To na filmie to efekt głupiego jasia:)
Jakim trzeba być chujkiem by to siostrze zrobić ...
Ruchałbym.
@up Sądząc po jej upodobaniach, to raczej nie masz startu
Od czego jest ciemno-brązowa farba
@up
Albo odbyt.
Poza tym nie po to się gwałci - żeby się o pozwolenie pytać
Albo odbyt.
Poza tym nie po to się gwałci - żeby się o pozwolenie pytać
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów