Mocny finał.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Mocny finał.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piosenka radiotelegrafisty.
@up Intro do fatboyslimowego remixu skrillexa
Odjebał się fake, tylko że są coraz doskonalsze. Niedługo będziemy oglądać siebie jak mordujemy da silve po drugiej stronie planety i wtedy będzie dopiero zdziw.
chuj w dupe mikrofalówkom!
CHWDM!
nienawidzę mikrofalówek, tak zostałem wychowany
elo
CHWDM na zawsze!
CHWDM!
nienawidzę mikrofalówek, tak zostałem wychowany
elo
CHWDM na zawsze!
Chuj w dupe to koledze bo po oczkach widać że lubi
Mam Nadzieje ze nie żyje
pomijając już że to fake, ale to nie mikrofalówka tylko piecyk gazowy, niby przyciśnięcie tego "kurka" emituje iskre która daje ten "bit" i że niby długo trzymał ulatniał się gaz aż w końcu jebło i tym bardziej fejk bo palnik by sie od razu zapalił od iskry a gaz ciągle spalał więc nie miałby jak się nagromadzić, żeby doprowadzić od którejś tam nastej iskry z kolei do wybuchu... nie trzeba być ekspertem żeby na to wpaść, ale jak łapiecie wszystko jak pelikany to chuj wam w dupe tępe dzidy ;(
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów