Mocny finał.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Mocny finał.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piosenka radiotelegrafisty.
@up Intro do fatboyslimowego remixu skrillexa
Odjebał się fake, tylko że są coraz doskonalsze. Niedługo będziemy oglądać siebie jak mordujemy da silve po drugiej stronie planety i wtedy będzie dopiero zdziw.
chuj w dupe mikrofalówkom!
CHWDM!
nienawidzę mikrofalówek, tak zostałem wychowany
elo
CHWDM na zawsze!
CHWDM!
nienawidzę mikrofalówek, tak zostałem wychowany
elo
CHWDM na zawsze!
Chuj w dupe to koledze bo po oczkach widać że lubi
Naprawdę, powinni wprowadzić zakaz wrzucania Tik-Tok gówna.
Mam Nadzieje ze nie żyje
pomijając już że to fake, ale to nie mikrofalówka tylko piecyk gazowy, niby przyciśnięcie tego "kurka" emituje iskre która daje ten "bit" i że niby długo trzymał ulatniał się gaz aż w końcu jebło i tym bardziej fejk bo palnik by sie od razu zapalił od iskry a gaz ciągle spalał więc nie miałby jak się nagromadzić, żeby doprowadzić od którejś tam nastej iskry z kolei do wybuchu... nie trzeba być ekspertem żeby na to wpaść, ale jak łapiecie wszystko jak pelikany to chuj wam w dupe tępe dzidy ;(
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów