📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A on nie gra czasem na tej legendarnej polskiej harmoniJce? Czy mnie może oczy mylą a to po prostu zwyczajna Amerykańska harmonica?
To ja myślałem, że on gra na harmonijce ustnej, a nie na jednym z elementów dzieła muzycznego ...
Rysiek by mu pokazal jak sie gra, a nie pierdzi w harmonijke.
Nie wiem dlaczego nagle przyszło Ci do głowy wrzucać akurat ten filmik na sadistic'a, gdyż jest mnóstwo lepszych tego typu występów z harmoniką, jednakże jeżeli już jesteśmy w tym temacie to dla przypomnienia wrzucam filmik dość stary ale jary
Pewnie codziennie wieczorem po całym dniu grania musi czyścić tę harmonijkę A to pójdzie po obiedzie beatboxować/pograć, a to po kolacji i na wieczór w harmonijce FIX. Jeszcze sobie coś chapnie przed czyszczeniem, ahh ci muzycy..
Ja tez tak chce, wszystkie dupy moje. Juz lapie harmonijke w rece i bit nadaje mojej stopie...niech sie zacznie.
,,Chociaz raz musze byc lepszy od swego lenia"
homeless napisał/a:
Ja tez tak chce, wszystkie dupy moje. Juz lapie harmonijke w rece i bit nadaje mojej stopie...niech sie zacznie.
edit: o, 666. post o.0
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów