📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Chciałem wstawić popierdolony obrazek i napisać że nie,
ale byłbym hipokrytą, bo spękałem na tej przemowie ;D
ale byłbym hipokrytą, bo spękałem na tej przemowie ;D
A mi się udało. Dodam tylko że od wczoraj mam grypę, od dwóch lat depresję i jestem gotem. Więc nie było to dla mnie specjalnie trudne. Ale pod koniec przemowy czułem że mi prawy mięsień policzkowy drgał, więc było blisko.
kurwa,jak mozna smiac sie z nazwiska "pocalunek dupy" jesli samemu sie nazywa "dupo-glowy"
goner ale z ciebie lolas
najlepsze sa odcinki z the great cornholio 'i need TP for my bunghole' i te pe
najlepsze sa odcinki z the great cornholio 'i need TP for my bunghole' i te pe
Gratuluję temu, kto się z tego śmiał... ja nie potrafię. Może i jestem porąbany, ale jak dla mnie to ten program jest idiotyczny, jak każde gówno które wyemituje MTV.
ja zaklaskalem uszami ... ze smiechu
@up gin spierdalaj i żryj kał beavisa . Widać wychowałeś się na atomówkach i takie rzeczy cie nie bawią :<
Już niedługo nowy sezon.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów