Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O widzę, że znów wysrało się trochę ruski onuc . Był spokój przez chwilę bo pewnie przepijali te swoje rubelki. Ale musiał przyjść nowy przelew z kremla. Zapite ruskie mordy nawet swojego tępego rodaka na filmie nie poznali
kacapSSki dureń zawsze będzie kacapSSkim dureń, bez względu na nicka. Lej na nich
Obstawiam kacapię bądz upadline , jako iż naczelny szoszon tego forum Halman nie wspomniał ,że to kacapowo ,więc musi być to drugie .
Ten podlapal slowo "szoszon" od starego na Podlasiu i pierdoli ciagla o szoszonach....zjebane slowo jak twoj glupi ryj
Najlepszy patent żeby opary w środku nie jebnęły to podłączyć wąż do rury wydechowej samochodu i napuścić spalin do środka beczki. Kopciuch diesel sprawdzi się najlepiej Sasza nie wiedział
Sasza pewnie popierdala na rowerze "Ukraina".
O widzę, że znów wysrało się trochę ruski onuc . Był spokój przez chwilę bo pewnie przepijali te swoje rubelki. Ale musiał przyjść nowy przelew z kremla. Zapite ruskie mordy nawet swojego tępego rodaka na filmie nie poznali
Skończ już się zachwycać tymi ukrami. Zarabiasz na tym czy co
Ja jebie, ale trzeba być bezmózgą antypolską ślepą kurwą, żeby tak lizać dupę upaińcom a każdego kto ich biedny gówno naród obrazi wyzywać od ruskich onuc. Chuj że ludzie mają konta od paru/nastu lat, ruskie trole i chuj. W tępe lewackie grzyby, może po prostu we większych miastach, z dala on waszych zabitych gównem wsi każdy normalny człowiek widzi na własne oczy że to banderowskie gówno niczym nie różni się od ruskiego ścierwa. Jeden chuj. Dla mnie to ta wojna jest jak wojna domowa, nikt nie powinien nikomu pomagać, bo od banderowców żadnej wdzięczności nie uświadczycie.
Jakim trzeba być antypolakiem, żeby takie durnoty pisać? Nie kieruję cię na przemyślenia, ale co najwyżej do robót drogowych
Dla mnie to ta wojna jest jak wojna domowa, nikt nie powinien nikomu pomagać, bo od banderowców żadnej wdzięczności nie uświadczycie.
Tak, ruski trolu, na pewno. Dziękujemy za przypomnienie kremlowskiej propagandy
serio masz jakiś problem że wrzucam filmy na sadola? ojciec ci się od tego rozpił a matka skurwiła?
O jest Halmanek, nasz forumowy mądruś, mistrz kurwa ciętej riposty na siłę..
Skończ już się zachwycać tymi ukrami. Zarabiasz na tym czy co
Podziwiam ich za to, jaki wpierdol spuszczają ruskim szmatom. Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem
Podziwiam ich za to, jaki wpierdol spuszczają ruskim szmatom. Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem
Tak się akurat składa ,że w tej wojencę bije się dwóch naszych wrogów, tylko ten którym aktualnie liżesz jaja chwilowo ci antypolonizmu nie wypomina bo wpompowałeś w niego 150 miliardów złotych, oddałeś mu pół armii i utrzymujesz kilka milionów jego bękartów , ale jak się tylko nadarzy okazja okaże ci swoją miłość tak jak go w domu uczyli.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów