Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakim trzeba być antypolakiem, żeby takie durnoty pisać? Nie kieruję cię na przemyślenia, ale co najwyżej do robót drogowych
Wspomnisz moje słowa bezmózga chołoto jak te upaińskie nieletnie ścierwo dorośnie i będzie tyrać w szkole twoje dzieci. Ja sobie dam radę bo wrócę z robót drogowych i po prostu będę to lał na pizdę, ale ty jak wrócisz z kasy z biedronki to jedyne co zrobisz to przeprosisz i nazwyzywasz pobitego syna i zgwałconą córkę od ruskich onuców.
Wspomnisz moje słowa bezmózga chołoto jak te upaińskie nieletnie ścierwo dorośnie i będzie tyrać w szkole twoje dzieci. Ja sobie dam radę bo wrócę z robót drogowych i po prostu będę to lał na pizdę, ale ty jak wrócisz z kasy z biedronki to jedyne co zrobisz to przeprosisz i nazwyzywasz pobitego syna i zgwałconą córkę od ruskich onuców.
Wyjdz z domu cwoku i poznaj ludzi. Mlode ukry ktore dorastaja na moich oczach to praktycznie Polacy. Jak bedziesz juz starym dziadem i sam wspomnisz swoje slowa, gdy zadna z twoich prognoz sie nie spelnila, to .... pewnie dalej bedziesz pierdolil o Wolyniu bo kiepem sie urodziles i kiepem umrzesz.
W zasadzie to szkoda z podobnym do ciebie debilem rozmawiać, ale powiem ci tylko, że "ukry" są w Polsce od bardzo dawna, żyją wśród nas, pracują, prowadzą świetnie prosperujące biznesy. Na kasę do Biedry to za krótki jesteś, więc zapomnij
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów