Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Każdego pedała i kurwiszona z "instagramów" mam chęć napierdalać dębową deską.
A na chuj ich oglądasz ?
Dla lajkow i hajsu zrobiom wszytko...nawet usiadom gola dupa na mrowisko xD
dzis chlopcze bedziemy uczyc sie odmian czasownikow w czasie przyszlym.
czasownik zrobić
odmiana l
liczba poj. liczba mnoga
ja zrobię my zrobimy
ty zrobisz wy zrobicie
on ona ono zrobi oni/one ZROBIĄ
a teraz prosze bardzo odmienic slowo usiąść.
Za te lekcje powinienes mi slono zaplacic i przeprosic rodzicow.
Każdego pedała i kurwiszona z "instagramów" mam chęć napierdalać dębową deską.
szkoda deski
czasownik zrobić
odmiana l
liczba poj. liczba mnoga
ja zrobię my zrobimy
ty zrobisz wy zrobicie
najs, ale wiesz co mnie wkurwia bardziej? Jak ktoś myśli, że jest poprawny pisząć np. "powinniśmy to pokazać mężczyzną" Wiedząc, że coś tam ktoś gdzieś mówił o tym, żeby nie pisać 'OM' i tak wpierdalają w zdania. Jak to widzę to mnie skręca w dupie i jak nie piszę nigdzie na fb nic zzazwyczaj to takie błędy budzą we mnie kurwa smoka
czasownik zrobić
odmiana l
liczba poj. liczba mnoga
ja zrobię my zrobimy
ty zrobisz wy zrobicie
Język służy głównie do komunikacji. Napisał z błędem, ale i tak każdy go rozumie. Nie każdy potrzebuje do szczęścia znać język perfekcyjnie.
A na chuj ich oglądasz ?
Sami się wciskają wszędzie gdzie tylko widzą najmniejszą szczelinę. Jebać ich dechami!
Język służy głównie do komunikacji. Napisał z błędem, ale i tak każdy go rozumie. Nie każdy potrzebuje do szczęścia znać język perfekcyjnie.
Perfekcyjnie? To jest poziom podstawówki jak jest idiotą to niech się nie udziela publicznie.
Perfekcyjnie? To jest poziom podstawówki jak jest idiotą to niech się nie udziela publicznie.
A kim ty jesteś aby decydować o tym czy może się wypowiadać? Może sobie nawet być idiotą i co z tego?
Jakoś cały rząd z prezesem na czele się udziela i to bardzo publicznie.
A kim ty jesteś aby decydować o tym czy może się wypowiadać? Może sobie nawet być idiotą i co z tego?
Że tak powiem - gówno z tego. Trzeba tępić analfabetyzm.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów