Panie i Panowie, odnaleziono ukryty przekaz w słynnym już "Gdzie jest słoik?". Tak oto wstrętny lewak Owsiak traktuje nasz piękny kraj, za nasze pieniądze! Pani pieniądze, pana pieniądze, nas wszystkich pieniądze
Panie i Panowie, odnaleziono ukryty przekaz w słynnym już "Gdzie jest słoik?". Tak oto wstrętny lewak Owsiak traktuje nasz piękny kraj, za nasze pieniądze! Pani pieniądze, pana pieniądze, nas wszystkich pieniądze
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PZPn można Poniewierać Płacą patałachom którzy ciągną Polską piłkę na sam duł Grube Miliony i to Już z naszych Podatków to się Mu dziwisz ja Gdyby nie to że Podchodzę do Piłki nożnej z Podejściem PT " ile bramek nam wjebią do 15 Minuty " To już Bym wydał każdą Kwotę na na Sraj taśmę z Podobiznami naszej reprezentacji
P.S dzieci na Podwórku Lepiej Grajom
co kurwa?
Oszołom idiotę pogania. Jak autor tego gifa.
Nie wiedziałem, że logo PZPN-u jest dla niektórych aż tak ważne...
Dobre
Komentarz ma więcej piw, niżeli sam temat
All legends have a beginnig, but a legacy lasts foreverNazywacie WOŚP złodziejami gdzie kurwa zakonnice z Caritasu wożą się benteleyami. Owsiak z tego wszystkiego ma jakieś 8%, a Caritas wpierdala więcej niż połowe. Więc zamknąć mordy i do garów.
uświadomie ci coś tępy debilu z polski
od 03:25
uświadomie ci coś tępy debilu z polski
od 03:25
nie wiem czy zdajesz sobie sprawę jakież to są wydatki administracyjne na nagrody dla spasionych skurwysynów przez których pod drzwiami szpitali umierają ludzie, gdzie dzieci rodzą się nieżywe bo jakiemuś chujowi rodzice nie dali w łąpe....
btw caritasu poczytaj sobie debilu:
uwaga.tvn.pl/29668,news,,zamiast_domu_dla_samotnych_matek_prywatna_pos...
nie wiem czy zdajesz sobie sprawę jakież to są wydatki administracyjne na nagrody dla spasionych skurwysynów przez których pod drzwiami szpitali umierają ludzie, gdzie dzieci rodzą się nieżywe bo jakiemuś chujowi rodzice nie dali w łąpe....
btw caritasu poczytaj sobie debilu:
uwaga.tvn.pl/29668,news,,zamiast_domu_dla_samotnych_matek_prywatna_pos...
no wlasnie o to mi kurwa chodzi prymitywy polskie.
no ale dla was nic nie jest impulsem, zeby zaglosowac na prawicowa partie typu knp/upr, no bo przeciez to debile, utopia.
jebcie sie na pysk. macie to na co sobie zasluzyliscie, bo ten skurwialy narod juz pokazal, ze nie stac go na nic wiecej niz jebanie w dupe za 1500zl.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów