Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:27
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:19
Będzie pozew?
6................6 • 2014-01-18, 13:46

Panie i Panowie, odnaleziono ukryty przekaz w słynnym już "Gdzie jest słoik?". Tak oto wstrętny lewak Owsiak traktuje nasz piękny kraj, za nasze pieniądze! Pani pieniądze, pana pieniądze, nas wszystkich pieniądze
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
z................j 2014-01-18, 13:48 13
Macierewicz dostanie zawału.
Zgłoś
Lololoney 2014-01-18, 13:49 234
Nie wiedziałem, że logo PZPN-u jest dla niektórych aż tak ważne...
Zgłoś
Mr.Drwalu 2014-01-18, 13:51 50
Przecież nie zdeptał orzełka, tylko logo PZPN.
Zgłoś
6................6 2014-01-18, 13:52 12
Lololoney napisał/a:

Nie wiedziałem, że logo PZPN-u jest dla niektórych aż tak ważne...

To nie tylko logo pzpnu, na które sam z przyjemnością bym się zesrał, gdyby było wydziarane na czole każdego z członków.
To też symbol narodowy (orzełkowi się dostało ) no i mimo wszystko koszulka reprezentacji.

Ja swoje wiem, to nie był przypadek. Powołano już specjalną komisję, która pociągnie lewackiego wywrotowca do odpowiedzialności.
Zgłoś
s................6 2014-01-18, 14:36 1
orzełek dostał rokoszetem, PZPN zostało zmasakrowane.... nie widzę w tym az tak strasznego. Jak lekarz amputuje kończynę to tez trochę się urnie zdrowego :/
Zgłoś
Lopez 2014-01-18, 14:37 28
Zamach w Smloeńsku był sponsorowany z pieniędzy z WOŚPU! Za jaja skurwysyna!
Zgłoś
GoldRoger777 2014-01-18, 14:40 4
I dobrze Jurek! Jebać PZPN!
Zgłoś
Izmael 2014-01-18, 15:05 1
Logo PZPN to sobie może deptać do woli i jeszcze nim sobie tyłek podetrzeć
Zgłoś
a................m 2014-01-18, 15:08
juz wystarczy tego owsiaka w internetach...
Zgłoś
D................V 2014-01-18, 15:10 35
Jako ojciec dwóch dzieciaków (obaj panowie mieli wątpliwą okazję leżeć w szpitalu) proponuję byście się odpierdolili od WOŚP ponieważ tą organizację widać w dziecięcych szpitalach w postaci łóżeczek i zaawansowanych technologicznie inkubatorów które dają znać nawet kiedy temperatura dziecka spadnie bądź wzrośnie o 0,5 st. a także innych sprzętów. Osobiście wolę dać kasę na WOŚP niż na Caritas. Swego czasu zaniosłem ciuszki z których moi panowie wyrośli do Caritasu, potraktowano mnie jak menela... petenta...
Zgłoś
Spiritus_Sancti 2014-01-18, 15:53
Hejtujmy w necie, zróbmy bunt. Jesteśmy tacy dorośli (żałośni)...

Zgłoś
b................e 2014-01-18, 15:55
Lewak to lewak, ale połowę tego co wyżebrze oddaje na dzieci.
Zgłoś
6................6 2014-01-18, 16:17 1
Jako że niektórym się pojebało w głowach, co widzę w kilku postach powyżej, to małe sprostowanko:

to co lewacki jurek robi JEST w porządku i wyjebane mam ile przy okazji "kradnie" dla siebie. Jestem jak najbardziej ZA wośpem i zbiórkami i sam często coś wrzucę. A teraz pośmiać się z gifa i zamknąć obolałe dupy.
Zgłoś
BongMan 2014-01-18, 17:44
Widać, że przypadek. Nie żebym bronił owsika, bo nie przepadam za nim, ale... Pamiętacie jak jakiś czas temu pewien uszatek spalił szalik z godłem Polski? Był wielki szum przez 2-3 dni i do teraz cisza...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem