Panie i Panowie, odnaleziono ukryty przekaz w słynnym już "Gdzie jest słoik?". Tak oto wstrętny lewak Owsiak traktuje nasz piękny kraj, za nasze pieniądze! Pani pieniądze, pana pieniądze, nas wszystkich pieniądze
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:41
Panie i Panowie, odnaleziono ukryty przekaz w słynnym już "Gdzie jest słoik?". Tak oto wstrętny lewak Owsiak traktuje nasz piękny kraj, za nasze pieniądze! Pani pieniądze, pana pieniądze, nas wszystkich pieniądze
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Macierewicz dostanie zawału.
Nie wiedziałem, że logo PZPN-u jest dla niektórych aż tak ważne...
Przecież nie zdeptał orzełka, tylko logo PZPN.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Lololoney napisał/a:
Nie wiedziałem, że logo PZPN-u jest dla niektórych aż tak ważne...
To nie tylko logo pzpnu, na które sam z przyjemnością bym się zesrał, gdyby było wydziarane na czole każdego z członków.
To też symbol narodowy (orzełkowi się dostało ) no i mimo wszystko koszulka reprezentacji.
Ja swoje wiem, to nie był przypadek. Powołano już specjalną komisję, która pociągnie lewackiego wywrotowca do odpowiedzialności.
orzełek dostał rokoszetem, PZPN zostało zmasakrowane.... nie widzę w tym az tak strasznego. Jak lekarz amputuje kończynę to tez trochę się urnie zdrowego :/
Zamach w Smloeńsku był sponsorowany z pieniędzy z WOŚPU! Za jaja skurwysyna!
I dobrze Jurek! Jebać PZPN!
Logo PZPN to sobie może deptać do woli i jeszcze nim sobie tyłek podetrzeć
juz wystarczy tego owsiaka w internetach...
Jako ojciec dwóch dzieciaków (obaj panowie mieli wątpliwą okazję leżeć w szpitalu) proponuję byście się odpierdolili od WOŚP ponieważ tą organizację widać w dziecięcych szpitalach w postaci łóżeczek i zaawansowanych technologicznie inkubatorów które dają znać nawet kiedy temperatura dziecka spadnie bądź wzrośnie o 0,5 st. a także innych sprzętów. Osobiście wolę dać kasę na WOŚP niż na Caritas. Swego czasu zaniosłem ciuszki z których moi panowie wyrośli do Caritasu, potraktowano mnie jak menela... petenta...
Lewak to lewak, ale połowę tego co wyżebrze oddaje na dzieci.
Jako że niektórym się pojebało w głowach, co widzę w kilku postach powyżej, to małe sprostowanko:
to co lewacki jurek robi JEST w porządku i wyjebane mam ile przy okazji "kradnie" dla siebie. Jestem jak najbardziej ZA wośpem i zbiórkami i sam często coś wrzucę. A teraz pośmiać się z gifa i zamknąć obolałe dupy.
to co lewacki jurek robi JEST w porządku i wyjebane mam ile przy okazji "kradnie" dla siebie. Jestem jak najbardziej ZA wośpem i zbiórkami i sam często coś wrzucę. A teraz pośmiać się z gifa i zamknąć obolałe dupy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów