Alternatywne przedstawienie cudu techniki kolejowej, czyli super nowoczesnego Pendolino dawno się tak nie uśmiałam oglądając wiadomości.
Enjoy.
POCIĄG, KUR*A. POCIĄG!! Nie żadna lokomotywa... -_-
i chuj jeden wielki z tego pindolino, jak mamy skurwiałą infrastrukturę kolejową, będzie jeździł jak inne składy nie dość że wejdzie, o ile w ogóle ktokolwiek go zobaczy, za 1,5 roku to wyjebali na niego grube pieniądze za które mogliby kupić składy polskiej firmy, gdzieś z południa chyba, która produkuje szybie pociągi do Nieniec. Ale po chuj napędzać własną gospodarkę?
Ja pierdole TVN sięga dna, a pan redaktor sięga ręką do własnego rozporka żeby sobie zwalić. Aj, zapomniałem - zwali mu kamerzysta bo prawdopodobnie są parą.
Pewnie że na holu bo Pendolino nie ma rozpoznania trasy.
Ludzie kurwa, co już ciśniecie po gospodarce, PO itp. Najpierw poczytajcie o sytuacji, dlaczego go przyholowali, a potem podniecajcie się spierdolonym Panem Redaktorki-em, który reprezentuje dno dziennikarskie, debil drąży temat, że stara lokomotywa przyholowała Pendolino, a się nawet nie dowiedział, że musi ono otrzymać homologację, aby przemieszczać się po torach na terenie Polski.