Gdyby matki tych leszczy z kamerką miały takie wieszaki w młodości - nie powstałby to śmieszne nagranie. Jaok jak zwykle w formie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
RCravven, dokładnie takiego samego zdania jestem,jeszcze dodałbym, gdy powiedzmy taka dwunastolatka spuchnie na brzuchu z jakimś czternastolatkiem, ale wtedy to odrazu nadzòr jakiegoś prokuratora do pełnoletności dla obojga, reszta nieodpowiedzialnych kurew do utylizacji.Każdy jest dorosły, więc powinien ponosić konsekwencje swoich czynòw.Trawy zapalić sobie legalnie nie można a te mordować jebniete na zawołanie by chciały bo moje ciało a moje to kurwa płuca I huj komuś do tego tymbardziej, że paląc nie wyrządzam nikomu krzywdy oprócz samemu sobie conajwyżej a abortować to one chcą I to najlepiej samodzielną decyzją bez zgody(a nawet wiedzy)partnera, bo co on ma niby do powiedzenia skoro to one tachają to w brzuchu.Mòzg rozjebany.Zakopywałbym żywcem takie tak samo chętnie jak one chcą dawać dupy I usuwać płody.
Z tym podaniem ręki hahaha
Toolpa napisał/a:
up
Która to Ty na filmiku?
Żadna, gdyby na mnie trafił to szorowałby ryjem chodnik
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów