Gdyby matki tych leszczy z kamerką miały takie wieszaki w młodości - nie powstałby to śmieszne nagranie. Jaok jak zwykle w formie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ci od wieszaków...
Ten typ jest tak żałosny chcąc tak wkurwiająco trollować ludzi i jeszcze wpierdalając im się w każde słowo jak mówią. Już raz dostał wpierdol od Szczuki, czekam aż dostanie od kogoś srogo napakowanego (choć on do napakowanych nie będzie się pchać, bo wie czym to grozi).
Beka z narodowców ? Przecież on mistrzowsko strollował tych ludzi z protestu. Dostał jakiś szrot i to jeszcze opchnął haha Chociaż patrząc na te twarze przesiąknięte fanatyzmem to się nie dziwie
Czasem jest mi bardzo ciężko uwierzyć jak niektórzy potrafią z gówna ukręcić bat, opchnął te wieszaki jak ciepłe bułeczki. Dobrze że nie ma z nim Kozy czy Grzegorza bo by mu zajebali cały ten hajs.
Ciekawe ilu jeszcze napisze, że Jaok dostał wieszaki za free i jeszcze je sprzedał..
Zdecydowanie wolę go oglądać , tamten wygląda jakby robił to na siłę
Wy tu pierdu pierdu, a Jaok dostal wieszaki za darmo i jeszcze je sprzedal!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów