18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Ghost39 2021-01-03, 15:50 2
mygyry napisał/a:

Sami rodowici belgowie

Nie ma czegoś takiego jak belgowie. xD Belgia to sztuczny twór stworzony przez francje. Belgia składa się z 2 narodowości Walońskiej i Flandryjskiej. Belgia jest krajem bez narodu go tworzącego
Zgłoś
shoe5maker 2021-01-03, 16:01
A to jebani rasiści, ani jednego białego na imprezie.
Zgłoś
Autor 2021-01-03, 16:08
trebles121 napisał/a:

i chuj widac kto pisze posta typ ktorego nie dosc ze cale zycie musiala ucierac matka dostawal obiadki kanapeczki do szkoly to teraz po mamusi musiala przejac obowiazki dziewczyna bo sam se mysli ze to wstyd dziecku zrobic cos do jedzienia patola jebana
idac dale tym tokiem rozumowania to ten kto podciera se dupsko po sraniu ten ciota i chuj

Nie chcę Ci robić opinii, bo ta będzie niska. Widać, że nie grzeszysz rozumem. Jeżeli Matka robi dziecku jeść, dba o jego dobrostan m. in. piorąc i prasując mu rzeczy, aby mogło pójść w czystym i nienagannie przygotowanym ubraniu do szkoły, mając spakowane śniadanie, uprzednio przez nią przygotowane. To czy przy pracującym Ojcu widzisz jakieś minusy takiego układu? Czy jako Ojciec wolałbyś, aby to obca kobieta w postaci niani przejęła tego typu obowiązki? Może jakaś instytucja, a może dzieciak sam ma przygotować sobie to wszystko? Każdy normalny Ojciec podetrze dzieciaka, da mu jeść i o niego zadba. Jednakże w większości przypadków to on lepiej zarobi i na tym głównie powinien się skupić. Mówię tutaj o średnim wynagrodzeniu, a jak ktoś ma wątpliwości proponuję wpisać frazę gender pay gap .
Nie rozumiesz istoty problemu dzisiejszych dzieci pozostawionych samych sobie. Kiedyś patologia wywodziła się z biedy i nałogów, które penetrowały całe osiedla i dotykały wiele rodzin. Dziś dzieciaki mają to samo, ale czynnikiem, który powoduje samotność u dzieci jest właśnie feminizacja i wmawianie kobietom, że mężczyzna karmiący to norma. Rozumiesz ten paradoks i związany z nim szereg i ogrom zagrożeń dla rodzin? Czy porobić strzałki jak Gmoch podczas przerwy?
Zgłoś
Wiewór 2021-01-03, 16:14
O kurwa. Normalnie jakbyś w starej szopie wyrwał deskę z podłogi. Nagle zaczyna spod niej spierdalaj całe robactwo

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Mez 2021-01-03, 17:01
A ja miałem nadzieję, że to jednak Panie od deratyzacji. Jak na moje tyle gówna w jednym miejscu widzę dobre rozwiązanie przez dziurkę wpuścić tlenku węgla,
Zgłoś
bloodwar 2021-01-03, 17:23
Ghost39 napisał/a:

Nie ma czegoś takiego jak belgowie. xD Belgia to sztuczny twór stworzony przez francje. Belgia składa się z 2 narodowości Walońskiej i Flandryjskiej. Belgia jest krajem bez narodu go tworzącego

Coś jak Ukraina tylko że oni nie tylko nie mają narodu ale też historii

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
Kaczor_Donald 2021-01-03, 18:13
Chcieli mieć brud to mają.
Zgłoś
qplam 2021-01-03, 19:32
Najlepsze jest to że jedna jeszcze bije im brawo za to że uciekają, jak by nie wiedziała że to jest jej praca by ich zatrzymać
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2021-01-03, 20:00
bloodwar napisał/a:

Coś jak Ukraina tylko że oni nie tylko nie mają narodu ale też historii

Ukraina nie ma historii???? A wyrzynanie Polaków na Wołyniu???
Zgłoś
Machol 2021-01-04, 0:23
Tam nawet jak było by dwóch karków, to z 15 murzynami by sobie rady nie dali. Złe rozpoznanie i każdy będzie dupa.

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
Mirek19850509 2021-01-04, 0:58
Macie co się dzieje jak silne kobiety zaczynają rządzić dla tego kobieta to się nadaje do tego co ja natura stworzyła i do pyskowania zniewieściałym rurkowcom u nas już tez w policji coraz więcej takich niuniek i też były nagrania jak nie potrafią sobie poradzić z nastolatkami ,kobieta na policjantkę się nie nadaje ,i basta ale przez chorobliwa poprawność polityczna ,muszę je zatrudniać i te efekty będą tragiczne z roku na rok bravo panie bravo i wasz ruch macic. Już nie długo jak zaczniecie rzadzic będę mógł sobie wejść do banku i wyjść nie spieszac się
Zgłoś
Greg1573 2021-02-02, 10:44
Autor napisał/a:

Po części masz rację, kiedyś już cytowałem o tym, ze trudne czasy tworzą silnych mężczyzn,

Ja bym powiedział że trudne czasy tworzą silne społeczeństwo.

Patrząc powierzchownie i przez pryzmat swoich przekonań zawsze znajdziemy prawdę tam gdzie usilnie jej szukamy.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów