Trochę jak wstęp do kina "akcji".
Trochę jak wstęp do kina "akcji".
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A jak ktoś napisze, że mogą pracować w biurze, to odpowiem z wyprzedzeniem, że od tego jest służba cywilna pracująca dla policji.
Tak się dzieje, bo faceci zostali wykastrowani. Bez urazy chłopcy, ale większość urodzona 2000+ nawet kurwa zimy ostrej w swym życiu nie przeżyła. Model silnego Ojca jako osoby zapewniającej odpowiednie warunki do stworzenia przez Matkę ogniska domowego spierdolił i już nigdy nie wróci. Dziś facet to pizda umierająca z powodu kataru. Model matriarchalny to już fakt. Jak patrzę na kumpli mimo iż wielu z nich to roczniki z drugiej połowy lat 70 i pierwszej 80, którzy myją okna, gotują dzieciom i prasują sobie rzeczy nie widząc w tym nic złego... No to kurwa później masz w Policji to co masz...
a to nie tak że po prostu gdzie wkracza lewica tam musi być 50% kobiet ?
Wystarczyło wrzucić wiązkę granatów i po problemie.
a to nie tak że po prostu gdzie wkracza lewica tam musi być 50% kobiet ?
Po części masz rację, kiedyś już cytowałem o tym, ze trudne czasy tworzą silnych mężczyzn, silni mężczyźni tworzą dobre czasy, a dobre czasy kreują słabych mężczyzn. Poniższa grafika jest świetnym uzupełnieniem Twojej koncepcji jak również ogólnego założenia, iż łatwe czasy sprzyjają takim czynnikom.
którzy myją okna, gotują dzieciom i prasują sobie rzeczy nie widząc w tym nic złego...
No kurwa a co jest złego w tym że raz na rok umyje sobie okna albo wyprasuje koszule żeby niewyglądać jaż żul spod biedry?
Przypierdolić potrafie, lgbt, blm i innym lewicowym ścierwem gardze i niewiem co ma do tego mycie okien?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów