P.S. Nie dla ciot, które nie znają angielskiego
P.S. Nie dla ciot, które nie znają angielskiego
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na ch.. to wklejasz?
Na chuj to Twój stary zapomniał gumę założyć i dlatego teraz gulgoczesz. Wklejam bo nie było. Słyszałeś kiedyś pojęcie akumulatora treści?
ra0mir napisał/a:Na ch.. to wklejasz? /quote]
Na chuj to Twój stary zapomniał gumę założyć i dlatego teraz gulgoczesz. Wklejam bo nie było. Słyszałeś kiedyś pojęcie akumulatora treści?
Szybko odpisałeś, przyznaj się ze wrzuciłeś temat i czekałeś żeby zwalić gruchę do komentarzy. Co do tematu to bialas ma racje a czarny szuka łatwej kasy jak każdy czarny.
Lewak (tfu) w pewnym sensie ma rację pracownik fizyczny nie potrzebuję fabryki żeby coś produkowac ale fabryka potrzebuję pracownika. Kiedyś przed rewolucją przemysłową nie było fabryk tylko byli rzemieślnicy którzy posiadali własne warsztaty w których sami produkowali i nie musieli mieć nad sobą pana który ich wyzyskuje.
Ale wiesz, że to było ponad 100 lat temu i świat poszedł do przodu? Pokaż mi te manufaktury, które kwitną bez udziału właścicieli fabryk. Pokaż te przydomowe warsztaty, które wygryzają z rynku i wyprzedzają technologicznie wielkich producentów. W większości przypadków praca na produkcji jest tak prosta, że wystarczy umieć oddychać i poruszać rękami. Ci ludzie bez maszyn byliby na rynku pracy praktycznie bezwartościowi, więc owszem, pracownik żeby produkować potrzebuje przede wszystkim fabryki, jej zasobów i know how.
o ile pierwsze jest do odpuszczenia( bo mało kto to w ogóle rozumie), to drugie już nie!
youtube.com/watch?v=qTk-69f64KU
youtube.com/watch?v=z_qo3CNRSGg
Załóż kolejne tematy...
Jak chcesz to ci jeszcze prześlę, ale w chuj piw dostaniesz...
Pokaż mi te manufaktury, które kwitną bez udziału właścicieli fabryk.
a pokaż mi XIX-wieczną plantację bawełny, która funkcjonowała bez właściciela niewolników
PS próbujesz nam tu zrobić jakąś sprzedarz wiązaną ???
@up Gruchę zwaliłem przed wrzuceniem materiału, a poza tym bardzo lubię triggerować leszczy
Ale wiesz, że to było ponad 100 lat temu i świat poszedł do przodu? Pokaż mi te manufaktury, które kwitną bez udziału właścicieli fabryk. Pokaż te przydomowe warsztaty, które wygryzają z rynku i wyprzedzają technologicznie wielkich producentów. W większości przypadków praca na produkcji jest tak prosta, że wystarczy umieć oddychać i poruszać rękami. Ci ludzie bez maszyn byliby na rynku pracy praktycznie bezwartościowi, więc owszem, pracownik żeby produkować potrzebuje przede wszystkim fabryki, jej zasobów i know how.
Bezwartosciowa to by była fabryka bez pracowników bo by nic nie produkowała xDD
sprzedarz
Weź wyjdź.
Bezwartosciowa to by była fabryka bez pracowników bo by nic nie produkowała xDD
Chyba właśnie na tym opiera się idea pracy. Są potrzebni, więc mają pracę i płacę. Gdyby było inaczej zostaliby zwolnieni. I tak jak piszesz fabryka też by sobie bez nich nie dała rady. A wolny rynek polega na tym, że jedna strona daje ofertę, a druga ją akceptuje lub nie.
@2up. Jak będę chciał to założę. Nie każdy siedzi przed kompem z ręką w majtach i ogląda youtube od rana do nocy. Post spełnia kryteria regulaminu, część osób miało prawo tego nie widzieć, nie było tego tutaj, więc bądź uprzejmy powiedzieć na chuj niszczysz swoją klawiaturę i marnujesz swój i mój czas. Nie podoba się, pierdol to i scrolluj dalej, a nie płaczesz jak pizda.
Jestem po pracy, koń zwalony, odpoczywam i jak to nazwałeś triggeruje leszczy, koń zwalony powtarzam, żyjemy w wolnym kraju, więc ty możesz zakładać gówniane tematy a ja mogę to krytykować. Za stary jestem żeby płakać, poza tym w każdej dziedzinie życia bym cię rozjebał leszczu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów