tak mi się zdaje że czerwony ślad już się za nim ciągnął
Nie zdaje Ci się, ale to nie krew, tylko wydzielina, która uwalnia się u niektórych stworzeń morski w celu zmylenia atakującego
Foka zaatakowała Kogie płaskonosą (dwarf sperm whale), ofiara w celach obrony wysrała z siebie "atrament" (wystraszona, chciała zmylić agresora). Uciekając przypudrowała sobie nos o skały, co skutkowało poważnymi ranami. Więc najpierw to była wydzielina, jak pisał Beny, a później to jucha.
Foka Wins
Według źródła:
Foka zaatakowała Kogie płaskonosą (dwarf sperm whale), ofiara w celach obrony wysrała z siebie "atrament" (wystraszona, chciała zmylić agresora). Uciekając przypudrowała sobie nos o skały, co skutkowało poważnymi ranami. Więc najpierw to była wydzielina, jak pisał Beny, a później to jucha.
Foka Wins
Hi hi napisał sperm. Żartowałem.
Według źródła:
Foka Wins
Z tego co doczytałem to foka sobie odpuściła pościg, a walenia (kogia) zastrzeliły miejscowe władzę, gdyż kogia chyba ostatecznie wyjebalo na brzeg, czyli w sumie tak foka wins, ale nie podjadła sobie
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Według źródła:
Foka Wins
Gdyby był tutaj BongMan to by wszystko wiedział, on wszytko widział o morzu i stworzeniach zamieszkujących morze.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów