📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Myślałem, że jej gile z nosa wyłażą, a tu kolczyk... Kurwa, w sumie nie wiem co gorsze
całkiem poprawny fake. Niedługo nadejdzie era w której już chuj wie co bedzie prawdą a co fejkiem. Damn
fake jak huj, wypierdolic to z tego portalu !
Kiedyś na wsi świnie mojego sąsiada ryły mu ziemie. Po czasie wpadł na pomysł żeby zadrutować im nosy. Teraz kurwa ludzie nosza kolczyki w nosie. Nigdy nie zrozumiem tej mody...
@bartomustang
Najgorsze, że 10 lat temu żeby zrobić takiego fejka trzeba by zatrudnić sztab speców z Hollywood, dzisiaj wystarczy dzieciak z ogarniętymi kilkoma programami :[
Najgorsze, że 10 lat temu żeby zrobić takiego fejka trzeba by zatrudnić sztab speców z Hollywood, dzisiaj wystarczy dzieciak z ogarniętymi kilkoma programami :[
Nie dość, że fake to "śpiewa" jakąś spierdoloną piosenkę dla gimbazy.
@zxcasdqwe,
jesteś jebanym gimbusem ograniczonym intelektualnie.
Rozejrzyj sie w około, wyjedź ze wsi do normalnego (nie w tym kraju) miasta to zawału dostaniesz na widok różnorodności ludzkich poczynań. Pierdolnij się w dekiel albo dorośnij !
jesteś jebanym gimbusem ograniczonym intelektualnie.
Rozejrzyj sie w około, wyjedź ze wsi do normalnego (nie w tym kraju) miasta to zawału dostaniesz na widok różnorodności ludzkich poczynań. Pierdolnij się w dekiel albo dorośnij !
Te, Mariola, ale mózgownice to chyba wyjebałaś razem z obierkami pod zlew. Damski, kurwa, sebix.
@bocianoff hahaha racja
A co do filmiku - odglosy niedzwiedzia pochodzą z gry World of Warcraft:P
A co do filmiku - odglosy niedzwiedzia pochodzą z gry World of Warcraft:P
@up oboje jesteście ograniczeni, z tego wynika
Niedźwiedzie nie potrafią zbiegać z górek - to najlepsza metoda na uciekczkę od niedźwiedzia. Jak będziesz uciekać pod górkę to cie dopadnie, nie wspominając już, że na drzewa na 5m wysokości wejdą w 2 sekundy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów