📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zawsze przy takich filmikach ktoś musi dać jakieś zjebane darcie mordy. Kurwa.
sciszylbym ale mi sie nie chce bo potem bede musial znow brac glosniej
W tle jakieś szatany się drą. Chyba ktoś wstawił przez pomyłkę zamiast muzyki nagranie z egzorcyzmów.
Kurwa, nie pasuje, to wypierdalać słuchać pedoFila;)
Co to za gówno a nie muzyka ... -.-
@Matthew102 pierdolisz jak połamany
@Matthew102 pierdolisz jak połamany
Don Ty jesteś gówno, i sami główna słuchacie, wypierdalać jak się na tym nie znacie, komentujecie a nic o tym nie wiecie. Btw. ktoś wie co to za zajebista nuta? będę wdzięczny.
Czterech gifów nie widziałem, reszta niestety była już na tym portalu w innych kompilacjach Podobał mi się ten batman co niósł bombę, wiecie może z jakiego to filmu było?
@Matthew102 to wg ciebie na swiecie istnieje tylko napierdalajaca sieczka, jak w tym filmiku i feel? przykro mi, ze masz tak ubogie zycie kulturalne. ale masz jeszcze czas dorosnac.
Poczatek najlepszy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów