📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Super, człowiek wraca z pracy/studiów czy czegoś innego czasochłonnego, zasiada z kawusią, relaksuje się i ogląda nieszczęśników i patałachów
dlatego lubię sadola, choć pewnie większość z Was woli baby z kutachami... Szanuję to

Fajne:) Miło popatrzeć jak ktoś robi sobie krzywdę na własne życzenie. Wiele z tych akcji już na początku wróży katastrofą.

1:50 to jakaś ściema czy to naprawde ?
zna ktoś może tą sytuacje ?
zna ktoś może tą sytuacje ?

4:30 to jest win a nie fail.
Poza tym nie wiedziałem, że 2012 rok trwał 3 lata.
Poza tym nie wiedziałem, że 2012 rok trwał 3 lata.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie