Czyli dość duży zbiór wpadek podczas programów w telewizji... Sam wielu nie widziałem, więc się z wami dzielę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
r1mel napisał/a:
5:30 zacny tylek
Teraz wszyscy przesunęli na 5:30 olewając reszte filmu
Panowie znów fałszywy alarm, dupy, cycków nie widać, wychodzimy
Jak widzę takie małpy jak te na końcu to mnie telepie,
Nie miałem nic do czarnych, naprawdę, aż do czasu kiedy spędziłem wakacje na zarobkowaniu na wyspie ... Trafiła mi sie spoko fucha, na lotnisku w Londynie, dużo różnych kolorów ludzi, ciapate ( to w sumie juz 70% ludności w anglii swoją drogą też gnój ale jeszcze w miare), latynosi i japońce ( chyba najmniej problemowa rasa ), i najgorsza szarańcza jeba** czarnuchy, wszędzie zawsze pierwsi jak coś jest za darmo, pchają te swoje dupska gdzie tylko się da, a jak przyjdzie za coś zapłacić to awanture robi i sie drze jakby conajmniej u siebie byli i jeszcze patrzą na Ciebie jak na psa, no kur** nóż sie w kieszeni otwiera sam, a i jeszcze nie możesz na nich powiedzieć że są "black people" tylko kurna ten nigeryjczyk ten kenijczyk ten jeszcze chuj wi jaki bo jak mu powiesz że jest czarny to kurna rasita...
Z zarobku wróciłem z bagażem doświadczeń i ze swoim własnym twierdzeniem
Im ciemniejszy, Tym gorsze scierwo.
Nie miałem nic do czarnych, naprawdę, aż do czasu kiedy spędziłem wakacje na zarobkowaniu na wyspie ... Trafiła mi sie spoko fucha, na lotnisku w Londynie, dużo różnych kolorów ludzi, ciapate ( to w sumie juz 70% ludności w anglii swoją drogą też gnój ale jeszcze w miare), latynosi i japońce ( chyba najmniej problemowa rasa ), i najgorsza szarańcza jeba** czarnuchy, wszędzie zawsze pierwsi jak coś jest za darmo, pchają te swoje dupska gdzie tylko się da, a jak przyjdzie za coś zapłacić to awanture robi i sie drze jakby conajmniej u siebie byli i jeszcze patrzą na Ciebie jak na psa, no kur** nóż sie w kieszeni otwiera sam, a i jeszcze nie możesz na nich powiedzieć że są "black people" tylko kurna ten nigeryjczyk ten kenijczyk ten jeszcze chuj wi jaki bo jak mu powiesz że jest czarny to kurna rasita...
Z zarobku wróciłem z bagażem doświadczeń i ze swoim własnym twierdzeniem
Im ciemniejszy, Tym gorsze scierwo.
a u nas tylko Orłoś żarcikiem napierdala
Każdy cyrk ma swoje małpy, małpy reprezentujące ten ostatni gatunek to najgorsze gówno , ścierwo i syf jaki może chodzić po naszej Matce Ziemi , rudych, czarnych, cyganów i talibków wpierdoliłbym w jedno miejsce, jebnął atomówkę i niech żrą glebę ....
1:28 dwa zydki?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów