Niby to tylko gady, ale i tak ich szkoda...
Niby to tylko gady, ale i tak ich szkoda...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wielkie mi poruszenie ale nasze, europejskie, krowie skóry to fajnie na fotelach wyglądają co? czy może kurteczki z plastiku lepsze? ale pewnie one to bezboleśnie z krów są zdejmowane przecież my, europejczyki, cywilizowane są...
To żryjcie kurwa gruz i liśćmi się kurwa obklejcie!!! Jak mnie wkurwiają takie bzdety. Ok, zgadzam się odnośnie brutalnego uboju i hodowli intensywnej, ale to wsio...
Chcecie być tacy dobrzy, to proszę kurwa bardzo... Porzucić budynki i kurwa z kijków szałasy budować w lasach, bo przecież urbanizacja zajmuje tereny zamieszkałe przez florę i faunę, więc chcąc, nie chcąc też zabijacie pośrednio pewne gatunki żyjątek czy to większych czy mniejszych
No i oczywiście zajebiście by było, jakby nie było odstrzału kontrolowanego. A jak!!! Jak się bawić to na całego. Pobiegalibyście trochę spierdalając przed setką grizli czy watahą wilków, to by wam od razu rozum kurwa wrócił...
Gruz i liście pewnie też mają uczucia, człowiekiem kurwa jesteś więc jak nie chcesz być szkodliwy to należy sobie palnąć w łeb i szkodliwość dla wszechświata zniknie
JA na prawdę nie wiem w czym jest problem żeby zabić to zwierzę przed skórowaniem ?
Na przykład w tym, że są skórowane na żywca?!?!
Przecież pierwotni ludzie zabijali też po to, żeby uzupełniać swoją garderobę i robić narzędzia z kości. Jeżeli już chcemy być tacy super w zgodzie z przyrodą to pamiętajmy, że człowiek od zarania dziejów podporządkowywał sobie wszystko co żyje i umiał tym zagospodarować. A tu nagle robi się wielką zbrodnię z zabicia dla skóry a nie mięsa. Co takiego szlachetnego czy bardziej wytłumaczalnego jest w wykorzystaniu ciała do przetworzenia w pokarm nić w coś niejadalnego? To tak samo jakby mówić: ścinanie drzew tylko dla drewna jest debilizmem. Musimy opierdolić liście, szyszki i korę żeby nie być mordercami.
Fajnie masz, że nawiązujesz do pierwotnych Zauważ kretynko, że ludzie się trochę rozwinęli wiec na chuj coś takiego wypisujesz panie ,,specjalisto" dalej szlugi krzemieniami odpalasz i srasz na kucaka pod glinianą lepianką bo tak robili ,, pierwotni" ? Jakbyś coś takiego zobaczył to raczej zareagowałbyś śmiechem i nakręcił filmik z myślą, że jakiś cep się najebał i sra pod własnym domem a idąc twoim tokiem myślenia... przecież to normalne i naturalne Czasy się zmieniły, ludzkość idzie do przodu i nie ma problemu by korzystać z alternatyw, często lepszych od konwencjonalnych rozwiązań. O twojej ignorancji świadczy to, że nawet nie zainteresujesz się czy masz wybór. Wcale nie trzeba popadać w skrajności: żyć w jaskini i oplatać liśćmi stopy. Dziękuję, dobranoc.
Fajnie masz, że nawiązujesz do pierwotnych Zauważ kretynko, że ludzie się trochę rozwinęli wiec na chuj coś takiego wypisujesz panie ,,specjalisto" dalej szlugi krzemieniami odpalasz i srasz na kucaka pod glinianą lepianką bo tak robili ,, pierwotni" ? Jakbyś coś takiego zobaczył to raczej zareagowałbyś śmiechem i nakręcił filmik z myślą, że jakiś cep się najebał i sra pod własnym domem a idąc twoim tokiem myślenia... przecież to normalne i naturalne Czasy się zmieniły, ludzkość idzie do przodu i nie ma problemu by korzystać z alternatyw, często lepszych od konwencjonalnych rozwiązań. O twojej ignorancji świadczy to, że nawet nie zainteresujesz się czy masz wybór. Wcale nie trzeba popadać w skrajności: żyć w jaskini i oplatać liśćmi stopy. Dziękuję, dobranoc.
Kiedyś to chociaż ludzie jedli to co przed chwilą biegało lub rosło w ziemi. Było to o wiele zdrowsze (pomijając pasożyty i bakterie) niż to co dzisiaj jest twoją cywilizowaną alternatywą. Ta wspaniała dzisiejsza alternatywa o której mówisz to masowa produkcja gównianego zmielonego jedzenia z nie wiadomo czego i wzbogaconego jakimiś pierwiastkami. Parówki np. mają 30% mięsa. A poza tym wcale nie zrozumiałeś co miałem do przekazania tylko piszesz o jakichś głupotach typu sranie pod siebie. Jakby ludziom zabrać prąd, paliwo i bieżącą wodę to by w kilka tygodni cofnęli się do punktu w którym żyli owi pierwotni. Dalej żryj swoje plastikowe alternatywne jedzenie ze zmielonych flaków i chrząstek którego nawet głody pies nie chce ruszyć bo się brzydzi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów