Smutne, ale prawdziwe...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Betonowy kloc to ja mam w gaciach jak widze napaloną dupe
Aż mi się przypomniały plakaty propagandowe z czasów Piłsudskiego(Nie kurwa, nie zylem w tych czasach ). Świetnie podkreślony kontrast pomiędzy chudym wykończonym reporterem, a odstawionym spasionym starym politykiem z czającym się łapskiem obok kieszeni bez dna.
Piwo obowiązkowo
Piwo obowiązkowo
no i co to robi na glownej jak nawet niewiem ocb xD stronka schodzi na psy
@jacek1999
masz dopiero 14 lat, może czas iść spać, i nie mądrzyć się w necie?
Wydrukuj obrazek pokaż w gimbazie i ktoś Ci wytłumaczy, a jak nie to spytaj się rodziców.
masz dopiero 14 lat, może czas iść spać, i nie mądrzyć się w necie?
Wydrukuj obrazek pokaż w gimbazie i ktoś Ci wytłumaczy, a jak nie to spytaj się rodziców.
Cytat:
Bo twój rocznik, pochodzenie i "xD" w zdaniu wskazują na to, że cie nie powinno byc na tej stronie.Więcej nawet!no i co to robi na glownej jak nawet niewiem ocb xD stronka schodzi na psy
I nie publikuj swojej opini nigdzie przynajmniej do 17. Kiedys mi podziekujesz
Pierdolona, bolesna prawda. I kto rządzi, jest tak samo. Chuj mnie obchodzi, że to podobno z funduszy unijnych. Nie ma nic darmo, to trzeba będzie oddać. Nie odda Tusk, nie odda Kaczor czy nawet tu uwielbiany utopijny utopijca. My kurwa, w podatkach. Będziemy mieli zajebiste stadiony na chuj komu potrzebne, jakieś pierdolone panele dotykowe w szpitalach dla ludzi z rakiem i w chuj innych udogodnień chuj wie komu potrzebnych. Za taką kasę, że większość z was nawet o niej nie marzyła.
A baby, tłuste, śmierdzące, obrzydliwe i chamskie jak siedzą, tak siedziały. We wszelkiej maści urzędach, NFZ, szpitalach. I chuj, tu trzeba wojny, trzeba wybić 2 pokolenia wstecz i przynajmniej 3 rosnących hamburgerów, hipsterów i innych pojebańców. Rzekłem.
A baby, tłuste, śmierdzące, obrzydliwe i chamskie jak siedzą, tak siedziały. We wszelkiej maści urzędach, NFZ, szpitalach. I chuj, tu trzeba wojny, trzeba wybić 2 pokolenia wstecz i przynajmniej 3 rosnących hamburgerów, hipsterów i innych pojebańców. Rzekłem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów