Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Technicznie rzecz biorąc tak, ale nie widziałem aby komuś z prawicy tak odkleiła się klepka jak szczekającym lewakom czy tym babsztylom od wieszaków i parasolek
Jan Kowalski czy ten typ co został aresztowany co prowadził streamy w mundurze z 20 wieku?
Chociaż wszystkie skrajności są potężnie pierdolnietę. Przerażające jest to że obecnie w Europie wygrywają partie skrajnie prawicowe lub lewicowe. co kiedyś było nie do pomyślenia bo większość społeczeństwa piedoliła takie rzeczy
Technicznie rzecz biorąc tak, ale nie widziałem aby komuś z prawicy tak odkleiła się klepka jak szczekającym lewakom czy tym babsztylom od wieszaków i parasolek
Tutaj można polemizować. Klepacka, Bąkiewicz, Górniak, Adamek,Najman i znalazło by się jeszcze kilku odklejeńców
jest ci tak łatwo powiedzieć, bo twoje życie jest proste jak cep: robota-dom i telewizja tvpis. Ale gdybyś oglądał to co oglądasz że zrozumieniem to byś wiedział, że takie chore frustracje jak pani z filmika są przejawem irytacji na politykę tępoli z pisu. Koniec kropka.do wariatkowa... nad czym sie tu zastanawiac?
Tą kurwę powinni zawinąć w kaftanie do czubków. Co to robi na wolności?
Zbiera dużą liczbę wyświetleń między innymi z pomocą takich osób jak ty.
Mamy 2023 rok, a ludzie dalej się nie nauczyli że 99% takich filmików powstaje po to aby takie osoby wypromować. Nie ważne czy o kimś mówi się dobrze czy nie - ważne, że się mówi i jest głośno. Wystarczy pochwalić się tym że w autobusie obciągało się trzem murzynom i staje się celebrytą zapraszanym do dużych talk show, do walk MMA i zarabia się na tym dziesiątki jeśli nie setki tysięcy złotych. Potem można nawet napisać książkę.
Można też nagrywać filmiki jak się drze pizdę, odwalić kilka dziwnych akcji, a zjebani ludzie będą to sami rozsyłali jak wirusy po internecie dzieki czemu dotrze to zgodnie z zamierzonym planem do jak największej liczby osób. Część osób zacznie na jej profil potem zaglądać z ciekawości i "dla beki", ale algorytmy nie rozumieją czy jest dla beki czy nie - liczą się wyświetlenia.
jest ci tak łatwo powiedzieć, bo twoje życie jest proste jak cep: robota-dom i telewizja tvpis. Ale gdybyś oglądał to co oglądasz że zrozumieniem to byś wiedział, że takie chore frustracje jak pani z filmika są przejawem irytacji na politykę tępoli z pisu. Koniec kropka.
Że mówisz, żeby tvn ze zrozumieniem oglądać?
jest ci tak łatwo powiedzieć, bo twoje życie jest proste jak cep: robota-dom i telewizja tvpis. Ale gdybyś oglądał to co oglądasz że zrozumieniem to byś wiedział, że takie chore frustracje jak pani z filmika są przejawem irytacji na politykę tępoli z pisu. Koniec kropka.
Te frustracje są objawem zaburzeń emocjonalno-psychicznych. Jest na takim etapie, że wydaje jej się, że wie wszystko i przez to nic do niej już nie dotrze po za przekazem z jej "wolnych mediów". Taki typowy produkt. Fast food.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów