Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I już jakieś posrane teorie w komentarzach a nawet nie wiadomo o co poszło. Może zwykła sprzeczka kochanków? A może wisiała mu kasę albo go okradła?
Można sobie gdybać godzinami.
Typowo lewacki komentarz
dwie pizdeczki przy stoliku już pełne gacie miały
jak, dwa stare dziady do rosłego murzyna rycerzyku internetowy XD
Nie moge się doczekać tego jebanego gówna u nas. Będziemy na nich z kumplami polować jak pojebani, miejsce na działce już przygotowane na ugoszczenie gości podejrzanych etnicznie ;>
W Polsce w tej chwili zdarzają się podobne sytuacje z obcokrajowcami zaczepiającymi w komunikacji miejskiej, pokazującymi noże w trakcie prób wyłudzenia fajek czy pieniędzy na alkohol i jedyne co Polacy robią to spuszczają wzrok w telefon, albo zmieniają autobus czy wagon. Niezależnie od tego czy zaczepiają kobiety czy mężczyzn.
Także poza górnolotnymi zapowiedziami polować to sobie będziesz na nowego chłopaka chyba
A co do samego filmiku - babka nie krzyczy, nie wzywa pomocy i nie wygląda na szczególnie spanikowaną. Raczej chciała zaznać trochę egzotyki, ale już jej się znudziło i jej nowy hebanowy książe tego nie rozumie.
W Polsce w tej chwili zdarzają się podobne sytuacje z obcokrajowcami zaczepiającymi w komunikacji miejskiej, pokazującymi noże w trakcie prób wyłudzenia fajek czy pieniędzy na alkohol i jedyne co Polacy robią to spuszczają wzrok w telefon, albo zmieniają autobus czy wagon. Niezależnie od tego czy zaczepiają kobiety czy mężczyzn.
Także poza górnolotnymi zapowiedziami polować to sobie będziesz na nowego chłopaka chyba
A co do samego filmiku - babka nie krzyczy, nie wzywa pomocy i nie wygląda na szczególnie spanikowaną. Raczej chciała zaznać trochę egzotyki, ale już jej się znudziło i jej nowy hebanowy książe tego nie rozumie.
O czym ty pierdolisz? Widziałeś te noże czy przeczytałeś w internecie? Tworzysz sobie rzeczywistość równoległą jak Kaczyński. Ale on ma Alzheimera. A tobie co dolega?
O czym ty pierdolisz? Widziałeś te noże czy przeczytałeś w internecie? Tworzysz sobie rzeczywistość równoległą jak Kaczyński. Ale on ma Alzheimera. A tobie co dolega?
Jak nie chcesz mieć przygody, to nie błąkaj się po mieście po 23, nie jeździj komunikacją w nocy. U nas jeszcze jest w miarę bezpiecznie. Na Grochowskiej w weekendy chodniki krwią non stop umazane. W nocy dzieje się. Kiedyś szedłem kilometr rano wzdłuż ścieżki z krwi i co jakiś czas kałuża. Nie wiem skąd gościu miał tyle towaru, bo to raczej nie laska z okresem. W Śródmieściu, na Powiślu całe weekendy pełne zachlanych młodych, ale jakoś nie czułem się zagrożony.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów