Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dwie pizdeczki przy stoliku już pełne gacie miały
Boją się ale nie jego tylko systemu przez który mogą mieć problemy karne w razie interwencji z uchodźcą.
Albo już wcześniej widzieli te parę jak się całowali i nie chcieli się wpieprzac w ich pojebany związek na zasadzie dobrze tak kurwie.
Tyle pytań tak mało odpowiedzi
Albo już wcześniej widzieli te parę jak się całowali i nie chcieli się wpieprzac w ich pojebany związek na zasadzie dobrze tak kurwie.
Jedno nie wyklucza drugiego.
A bambo tak czy siak za takie zachowanie powinien wpierdol dostać. Ot co !
No tak, najpierw się kochali potem on jej zabrał torebkę. Kurwa wszędzie musisz swoją frustrację na kobiety wylewać? Że nawet jak widzisz gdy zostaje przez bambo okradziona to widzisz winę kobiety? Znieczulica to jest powód i strach przed zrobieniem porządku na własnej ulicy. A nie ojebana baba przerywie.
Boją się ale nie jego tylko systemu przez który mogą mieć problemy karne w razie interwencji z uchodźcą.
i co z tego? jak by im corke gwałcił to co tez by sie patrzył bo do wiezienia nie chce pojsc?
No tak, najpierw się kochali potem on jej zabrał torebkę. Kurwa wszędzie musisz swoją frustrację na kobiety wylewać? Że nawet jak widzisz gdy zostaje przez bambo okradziona to widzisz winę kobiety? Znieczulica to jest powód i strach przed zrobieniem porządku na własnej ulicy. A nie ojebana baba przerywie.
Ja frustracje na kobietę? Kiedy, gdzie?
I z czego ją okradł? Bo na widzę że wcześniej upada jej siatka z zakupami i bambo jej nie bierze, on ją szarpal za rękę żeby nie odchodziła. I tak ja okradł że nawet nie ucieka?
i dwóch sie przyglada.
i co z tego? jak by im corke gwałcił to co tez by sie patrzył bo do wiezienia nie chce pojsc?
Mieszkam w Hiszpanii, za próbę gwałtu dostałby kulkę od guardia civil w trybie now , za małe szarpanie nie dostałby nic bo to i tak nie działa na zwierzęta a jest ich na tyle dużo i wyglądają tak samo że trudno byłoby nawet go odnaleźć w celu doprowadzenia na sprawę.
Pozdrawiam i czmycham czym prędzej
No niestety tak to jest, ciekawostka której nie pokazały żadne media na wyspach kanaryjskich się z nimi nie pierdolą. Już byłem świadkiem walk lokalnych ze zwierzętami i bagietmajstry nawet nie zatrzymywały lokalnych tylko rozgoniły pigmentowanych.
Zgrabna i odważna kobitka
Można sobie gdybać godzinami.
Mieszkam w Hiszpanii, za próbę gwałtu dostałby kulkę od guardia civil w trybie now , za małe szarpanie nie dostałby nic bo to i tak nie działa na zwierzęta a jest ich na tyle dużo i wyglądają tak samo że trudno byłoby nawet go odnaleźć w celu doprowadzenia na sprawę.
Pozdrawiam i czmycham czym prędzej
No niestety tak to jest, ciekawostka której nie pokazały żadne media na wyspach kanaryjskich się z nimi nie pierdolą. Już byłem świadkiem walk lokalnych ze zwierzętami i bagietmajstry nawet nie zatrzymywały lokalnych tylko rozgoniły pigmentowanych.
Odwal się od zwierzą!Wara!NAwet najdzikszy,najbardziej krwiożerczy świat zwierząt to szlachetny Wersal przy tym,co potrafi zrobić człowiek! Nie wolno porównywać zwierząt do tego łąjna!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów