📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ostatnia bitka spoko.
Ostatni fakt ładnie go zakończył, niestety wjechało chwilowe zjebanie umysłowe jak u BLM-ÓW napierdalanie na wpół przytomnego po głowie na ziemi a potem znów kultura i podanie ręki. Ciekaw jestem co było dalej bo jakie takie urwane.
Myślałem że temu chudemu na końcu filmiku duży zgasi światło a tu takie zaskoczenie
0:16 - uderzył go pod uchem w szyję, a dokładniej w tętnicę. Tym ciosem mógł zabić gościa. Doskonale wiedział co robi. To jest zakazany cios w sporcie.
Nowin napisał/a:
Ostatni fakt ładnie go zakończył, niestety wjechało chwilowe zjebanie umysłowe jak u BLM-ÓW napierdalanie na wpół przytomnego po głowie na ziemi a potem znów kultura i podanie ręki. Ciekaw jestem co było dalej bo jakie takie urwane.
Widać żeś bicie oglądał tylko na sadolu, śpieszę wytłumaczyć co na 90% stałoby się jakby go tylko przydusił, gruby wstałby oszołomiony otrzepał się i dalej leciał z łapami, nie jest powiedziane że udusiłbyś go drugi raz, a jak nie to gruby skakałby po Twojej głowie, zawsze trzeba ubić przynajmniej tak żeby przeciwnikowi się odwidziało dalszych rund.
mazga50 napisał/a:
0:16 - uderzył go pod uchem w szyję, a dokładniej w tętnicę. Tym ciosem mógł zabić gościa. Doskonale wiedział co robi. To jest zakazany cios w sporcie.
niby kurwa w jakim, bo boks trenuje juz 9 lat i peirwszy raz słyszę, że nie można bić pod ucho
ładne o takiego sadola nic nie robiłem ech ,... nostalgia przydałby się jakiś trening z powrotem by się ponadpierdalać
El Caudillo napisał/a:
ładne o takiego sadola nic nie robiłem ech ,... nostalgia przydałby się jakiś trening z powrotem by się ponadpierdalać
Wyślij kogoś przy okazji na wózek i plać mu do końca życia rentę. W gębie każdy jest mocny, a jak przyjdzie co do czego, to zostają tylko rozkminy o sensie życia i inne takie pierdolenie. Poza tym potrenuj gramatykę.
Muzyka z Unreal Torunament
Spar1988 napisał/a:
łapami
Obejrzyj dokładnie jak go puszcza widać że go odcięło a tym napierdalanie po ryju go obudził. I fakt napierdalanie oglądam tylko na sadolu bo przede wszystkim od tego jest ten portal
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów