📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
"Agresja to cecha wszystkich zwierząt dążących do przetrwania w środowisku dla nich charakterystycznym. Człowiek, choć zwierzęciem, może, jeśli chce, mieć świadomość procesów zachodzących w jego organizmie i "transcendując" świadomością, tzn. obserwując, jak widz, skutki działań innych osobników i co najważniejsze skutki działań własnych, wyabstrahować najbardziej prawdopodobną ścieżkę wydarzeń, z którą idzie w parze konsekwentne się jej trzymanie, dopóki komplikacje nie nakażą zmieniać, zaczynając od jego założeń, planu."
Napisał dawno temu gościu w Rosji, a po tygodniu został "przypadkowo" zastrzelony....
Napisał dawno temu gościu w Rosji, a po tygodniu został "przypadkowo" zastrzelony....
nienawidzę tych murzyńskich potyczek... zaczyna się od 1 na 1 a kończy na tym, że nie wiadomo kto jest z kim, byle by tylko komuś dojebać...
Nie rozumiem tego bicia i kopania leżącego, a najgorsze jest walenie czyjąś głową o podłogę, kiedy ta osoba leży. Rozumiem dać komuś w mordę i go powalić, ale potem jeszcze kopanie i walenie tą osobą o podłogę, to już skurwesyństwo.
Czarny wtrącił się bo białas uderzył swoją babe ... co to murzyn nagle wielki szarmancki rycerz? który spierdoli jak zajdzie w ciąże, lub poskacze jej po głowie jak powie za wiele w sklepie? ... żałosne czarni najwięcej pobić kobiet i innych robią w cąłej ameryce afryce ale nie oni są w/g siebie super .. tfu kurwa
W ostatniej scenie nie wiem co biały robił w barze dla czarnych, ale szanuje jego koleżkę czarnego, który się za nim wstawił. Nie jeden biały by nic nie zrobił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów