18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Główna Poczekalnia (5) Soft (5) Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie - ostatnia aktualizacja: 20 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:40
🔥 Koniec jazdy - teraz popularne
Bezczelna kelnerka
Grusiasiusia • 2013-04-02, 20:14
Z racji tego, że jestem kucharzem wkurwiają mnie strasznie akcje tego typu. Dziunia tipsy 10cm, rzęsy do czoła, bardziej martwi się własnym wyglądem niż klientem, warto dodać, że głównie bez doświadczenia, zapierdala z tym ola boga talerzem, wyjebie na ziemie i nie zwróci na kuchnie ( ze świadomością, iż otrzyma siarczysty opierdol i zapłaci za straty) tylko wetrze żarło w podłogę i poda na stół z jebanym uśmiechem na mordzie życząc smacznego!
No to smacznego drogi konsumencie!!

Zgłoś
Avatar
raza 2013-04-02, 21:32 3
Dlaczego ludziom trak trudno zrozumieć, że jak jesteś ekspedientem, kelnerem, czy kurwa taksiarzem to ich obowiązkiem nie jest tylko sprzedanie, doniesienie czy dowiezienie ale przede wszystkim umilenie, kurde, klientowi tej czynności. Jak bym tak zrobił u siebie w robocie to po pierwsze bym dostał sromotny opierdol, a po drugie musiałbym się wpierwej z własnym chujem na łby pozamieniać.
Zgłoś
Avatar
S................n 2013-04-02, 21:34
Długo by nie popracowała, gdybym był na miejscu tego restauratora.

Geslerowa by ją zjadła z butami.
Ale by miała wzdęcia, prochy na wiatry reklamowane przez jej "dupę" by nie pomogły.
Zgłoś
Avatar
siwers3 2013-04-02, 22:15
O i właśnie teraz by się Madzia przydała. Albo lepiej Gordon Ramsay.
Zgłoś
Avatar
Precz_z_Preczem 2013-04-02, 23:50 13
Grusiasiusia napisał/a:

Z racji tego, że jestem kucharzem wkurwiają mnie strasznie akcje tego typu.



Nie lubisz świeżo zebranej sałaty?
Zgłoś
Avatar
bullett 2013-04-03, 10:41
Więcej niż 3 sekundy nie leżało, więc bakterie nie zdążyły przejść na sałatę, wystarczy podmuchać
Zgłoś
Avatar
Xesis 2013-04-03, 11:17
dobra reklama dla restauracji - podłogi tak czyste, że można z nich jeść
Zgłoś
Avatar
Grusiasiusia 2013-04-03, 11:22
Precz_z_Preczem napisał/a:



Nie lubisz świeżo zebranej sałaty?


Prawda jest taka, że ty to jesz a nie Ja...
Zgłoś
Avatar
nakerax 2013-04-03, 12:59 1
i ch. z tym że leci jej z rąk, ważne że dobrze się rucha.
Zgłoś
Avatar
glistownik 2013-04-03, 13:01
Apropo jest tu jakiś kucharz z okolic Świebodzina? Pozdrawiam
Zgłoś
Avatar
n................h 2013-04-03, 13:04 5
Grusiasiusia napisał/a:

Z racji tego, że jestem kucharzem


Cytat:

Płeć: kobieta



hola, hola, chyba kucharką. nie pozwalaj sobie
Zgłoś
Avatar
Grusiasiusia 2013-04-03, 13:39
ngcoth napisał/a:



hola, hola, chyba kucharką. nie pozwalaj sobie



Idąc twoim tokiem myślenia:
kucharz - kucharka
cukiernik - cukiernica
stolarz - stolarka
betoniarz - betoniarka
spawacz - spawarka
rzeźnik - rzeźniczka
kosmetyczka - kosmetyk
i tak dalej, i tak dalej!

Nie ma za co
Zgłoś
Avatar
PartizantPń 2013-04-03, 14:08
Co to kurwa ola Boga ?
Zgłoś
Avatar
raistpol 2013-04-03, 14:17 1
Grusiasiusia napisał/a:



Idąc twoim tokiem myślenia:
kucharz - kucharka
cukiernik - cukiernica
stolarz - stolarka
betoniarz - betoniarka
spawacz - spawarka
rzeźnik - rzeźniczka
kosmetyczka - kosmetyk
i tak dalej, i tak dalej!

Nie ma za co



jak najbardzie masz rację! Ale Twoja przygłupia płeć, żadna krwi innej niż tej która wydobywa się z targu rybnego co miesiac, w telewizji już napierdala marszałkini, poruczniczka....ja pierdole...
Co do kuchni? Sam byłem kucharzem w knajpach przez dobre 4-5 lat, i jedna jest tylko tak naprawdę zasada...tak prosciutka, a jednak tak zajebiscie trudna przez zjebane tępe dzidy obu płci....Przyżądzasz tak jak byś miał sam to jeść/podajesz i obsługujesz klienta tak jak sam byś chciał być obsłużony..;] otto
Zgłoś
Avatar
kurczasty 2013-04-03, 14:18 2
A ja pracowałem jako kelner i takich wieśniaków jakich na kuchni spotkałem to nigdzie.

Później pracowałem w pubie w którym serwowano jakieś przekąski, tam już była spoko ekipa.
Więc nie ma co generalizować.

A i klient wkurwiający się trafi.

Prawda za to jest taka, że do 90% lokali gastronomicznych powinna wbić państwowa inspekcja pracy, sanepid i urząd skarbowy.

-Pracownicy zatrudnieni na huj wie co ale na pewno nie na odpowiednią umowę. Niepłacone nadgodziny. Bo cwaniak pracodawca twierdzi, że sobie napiwkami odrobisz.
Fakt są knajpy gdzie z napiwków wyciągasz dziennie 200-500 złotych ale kurwa nie zawsze tak jest.
Umowy powinny być zgodne z prawem a jak nie to po co nam inspekcja pracy?

-Taki syf jak jest czasem na kuchni to poprostu dramat. Kotlet z podłogi to naprawdę nie jest największy problem. Niby pożądne knajpy a serwują żarcie z mikrofali. Pstrąg na parze - to naprawdę ryba w stretchu z mikrofali. A głupi klient zapłaci.

- O stornowaniu rachunków przez managerów nie wspomne, żeby zmiejszyć podatki.

Jeden wielki wałek. Powiem szczerze nigdy więcej pracy w gastronomii, przynajmniej w Polsce.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie