Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@przemysław15 ja pierdolę, czy ty tak na prawdę? Napisałeś to jak 12 letni szczawik.
Jak myślisz, co oznaczają cyferki w jego nicku?
jak by cokolwiek sobą reprezentowali to by robotę znaleźli@up pracujesz gdzieś , czy mama Cie utrzymuje ? Myślisz że mając rodzinę na utrzymaniu jest łatwo odłożyć zarabiając 1800 brutto ? Skoro w każdym większym mieście jest praca to dlaczego mamy 13 % bezrobocie ? Szukałeś kiedyś pracy nie po znajomościach ? Mógłbym zadawać tak wiele pytań wykazując Twoje dyletanctwo w tej kwestii. Skoro miał pracę i nie potrafił znaleźć nowej to myślisz że zadzwonił do mamy i poprosił o pieniądze na czynsz na mieszkanie ? Takiego samoluba i egocentryka jak Ty rzeczywiście nie powinno interesować nic poza własnym (wirtualnym) światem. Życzę zdrowia...umysłowego.
a jak to idioci/menele/chorzy ludzie to
przemyslaw105, widać że gówno wiesz o życiu.
haha, powiedzial to nastolatek haha
4000 srednia? Bez najmniejszego problemu, nikt przeciez nikomu nie broni zwiekszac kwalifikacje i awansowac w pracy, czy chociazby otwierac wlasne biznesy. Ale z drugiej strony nie kazdy ma smykalke do tego
Potrzebuje prace żeby mieć mieszkanie, potrzebuje mieszkania żeby dostać pracę bo inaczej bez meldunku nikt go nie zatrudni. Trochę martwe koło :/
haha, powiedzial to nastolatek haha
4000 srednia? Bez najmniejszego problemu, nikt przeciez nikomu nie broni zwiekszac kwalifikacje i awansowac w pracy, czy chociazby otwierac wlasne biznesy. Ale z drugiej strony nie kazdy ma smykalke do tego
popytaj sie ludzi w wieku 50 lat jak to latwo jest znalesc nowa prace.
jak latwo jest podnosic kwalifikacje jak zaraz tuziny czekaja zeby zapierdalac na twoim miejscu za mniejsza kase byle miec robote.
już bym wolał w domu przed kompem siedzieć, niż złom zbierać
a tak poważnie to nie wiem jak tak można? praca za 50zł dniówki jest w każdym większym mieście i jest ona zapewne wiele razy lżejsza od biegania po śmietnikach za złomem, ale każdy robi to co lubi.
21 lat czyli pewnie na garnuszku u mamusi?? Mało wiesz chyba o naszym runku pracy, w twoim wieku nie łątwo znaleźć dobrą pracę, a jak masz 50lat albo i lepiej to ciężko znaleźć jakąkolwiek.
U konkurencji jest stanowczo lepiej: segromet.pl/cennik_skupu_zlomu_i_odpadow.html
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów