Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
niedługo polacy będą jedynymi białymi w holandii, bo przecież te pedały sie nie rozmnażają a reszta to czarnuchy
W ogóle to niedługo spadnie na nas gówniany deszcz i z dupy wyrosną nam kaktusy, panie proroku.
Zaraz będzie pocisk nazi-nacjonalistów i niskourodzonych Polaczków wkurwionych, że dla nas, Holendrów większym problemem w kraju jest brudne, narkomańskie polactwo śpiące na ulicach i wstrzykujące sobie za nasze podatki marichuanę niż Cyganie, muslimy i mocno opalaleni...
Cala twoja wypowiedz budzi we mnie odruch wymiotny.... bleee. Ty jako holender( spolszczony) napierdzielasz na polaczkow...hmmm. a kiedys sam tak polaczkiem byles,no ale ben je rijk en kan je alles zeggen maar moet je niet vergeiten -kom je uit Polen.
U nas raczej by nie dostali socjalu, no i prędzej by się wykończyli, a tak jak pisałem przynoszą wstyd zagranicą, tym którzy uczciwie pracują.
Tylko po co ściągać ich z powrotem do kraju? Żeby brali kasę z socjalu i leczyli się za moje podatki? Wielki chuj im w dupę, niech zdychają.
bloodwar
Zaraz będzie pocisk nazi-nacjonalistów i niskourodzonych Polaczków wkurwionych, że dla nas, Holendrów większym problemem w kraju jest brudne, narkomańskie polactwo śpiące na ulicach i wstrzykujące sobie za nasze podatki marichuanę niż Cyganie, muslimy i mocno opalaleni...
Cala twoja wypowiedz budzi we mnie odruch wymiotny.... bleee. Ty jako holender( spolszczony) napierdzielasz na polaczkow...hmmm. a kiedys sam tak polaczkiem byles,no ale ben je rijk en kan je alles zeggen maar moet je niet vergeiten -kom je uit Polen.
Nigdy nie byłem "Polaczkiem" - wychowałem się od małego z zapałem do pracy i żywą niechęcią do używek, za to z otwartym umysłem i gotowością do szeroko rozumianej tolerancji. Ktoś taki nigdy nie był, nie jest i nie będzie "Polaczkiem": poniżaną i powszechnie wyszydzaną nisko urodzoną kreaturą żyjącą na urogającym ludzkiej godności poziomie intektualnym każącym mu niszczyć swoje ciało alkoholem, narkotykami a także uznawac się za lepszego od kogoś, czyj kolor skóry jest odrobinę ciemniejszy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów