Coby Persin sprawdza, czy nowojorczycy chętniej dadzą pieniądze bezdomnemu mężczyźnie zbierającemu na rodzinę czy na narkotyki i alkohol. Wynik eksperymentu niełatwy do przewidzenia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Je***e pseudoesperymenty
juz myslalem po temacie ze beda sie klepac xd
Na szybko wyjaśnienie:
W pierwszym przypadku dawali mu na narkotyki, żeby szybciej umarł
W drugim, byli zbyt biali
W pierwszym przypadku dawali mu na narkotyki, żeby szybciej umarł
W drugim, byli zbyt biali
Dobrze że nikt "tatusiowi" nie zaproponował żeby wynajął córeczkę na godzinę za 2 stówy, to by dopiero wyszedł eksperyment.
generalnie uważam to za straszny bullshit.
generalnie uważam to za straszny bullshit.
Te wszystkie socialsranki są tak bardzo wiarygodne jak ten cały hamerican dream!
Super materiał dzięki niemu dowiedziałem się że najlepiej wyjde na tym jak zostane Bezdomnym Narkomanem.
Montażem można osiągnąć wszystko. Równie dobrze mógł dostać cztery razy więcej w drugim przypadku, ale tego nie pokazać. Babka z psem podstawiona.
Pierdolony wyreżyserowany wyciskacz łez dla większej ilości wyświetleń.
Pierdolony wyreżyserowany wyciskacz łez dla większej ilości wyświetleń.
Wynik bez oglądania przewidziałem.
Kiedyś jak byłem w gdańsku to tam przy fontannie neptuna był gościu (pi razy drzwi student albo przynajmniej wiekowo) z pudełkiem na hajs i kartonową tabliczką z napisem "Jestem zdrowy, zbieram na piwo".
Taka szczerość tak rozbroiła moich rodziców oraz rodziców mojej koleżanki ze szkoły ,że dostał od nas po 20zł (od rodziny) co w połowie lat 90tych nie było mało.
Po prostu jak ktoś nie kłamie jak te brudasy na ulicach ,z otumanionymi narkotykami niemowlakami aby nie płakały, i tabliczki "mam pierdyliard dzieci, chorą całą rodzinę na tysiące różnych chorób i zbieram na suchy chleb i wodę" to ludzie chętniej dają.
Osobiście w tej chwili bym nie dał jakbym zobaczył ,że ktoś zbiera na gorzałę i ćpanie ale gdyby to nie był śmierdzący żul tylko w miarę wyglądający normalnie I TRZEŹWY gość zbierający na wieczornego browara to pewnie bym coś dał.
Kiedyś jak byłem w gdańsku to tam przy fontannie neptuna był gościu (pi razy drzwi student albo przynajmniej wiekowo) z pudełkiem na hajs i kartonową tabliczką z napisem "Jestem zdrowy, zbieram na piwo".
Taka szczerość tak rozbroiła moich rodziców oraz rodziców mojej koleżanki ze szkoły ,że dostał od nas po 20zł (od rodziny) co w połowie lat 90tych nie było mało.
Po prostu jak ktoś nie kłamie jak te brudasy na ulicach ,z otumanionymi narkotykami niemowlakami aby nie płakały, i tabliczki "mam pierdyliard dzieci, chorą całą rodzinę na tysiące różnych chorób i zbieram na suchy chleb i wodę" to ludzie chętniej dają.
Osobiście w tej chwili bym nie dał jakbym zobaczył ,że ktoś zbiera na gorzałę i ćpanie ale gdyby to nie był śmierdzący żul tylko w miarę wyglądający normalnie I TRZEŹWY gość zbierający na wieczornego browara to pewnie bym coś dał.
Nie dziwi mnie ten wynik
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów