18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
skrzypo007 2015-07-22, 10:16 49
Je***e pseudoesperymenty
Zgłoś
rumcajs7893 2015-07-22, 10:19 13
juz myslalem po temacie ze beda sie klepac xd
Zgłoś
AgentGrzesiek 2015-07-22, 10:25 9
Na szybko wyjaśnienie:
W pierwszym przypadku dawali mu na narkotyki, żeby szybciej umarł
W drugim, byli zbyt biali
Zgłoś
m................0 2015-07-22, 10:29 11
Dobrze że nikt "tatusiowi" nie zaproponował żeby wynajął córeczkę na godzinę za 2 stówy, to by dopiero wyszedł eksperyment.

generalnie uważam to za straszny bullshit.
Zgłoś
Dymson88 2015-07-22, 10:37 4
Bo ludzie to kurwy
Zgłoś
s................6 2015-07-22, 10:41 11
Te wszystkie socialsranki są tak bardzo wiarygodne jak ten cały hamerican dream!
Zgłoś
bit123 2015-07-22, 10:51 16
Super materiał dzięki niemu dowiedziałem się że najlepiej wyjde na tym jak zostane Bezdomnym Narkomanem.
Zgłoś
Bananek 2015-07-22, 11:04 2
tym, co nie chcą oglądać całości: więcej uzbierał na narkotyki...

Ktoś nie śpi, żeby spać mógł ktoś...
Zgłoś
Sudecki 2015-07-22, 11:13 18
Montażem można osiągnąć wszystko. Równie dobrze mógł dostać cztery razy więcej w drugim przypadku, ale tego nie pokazać. Babka z psem podstawiona.

Pierdolony wyreżyserowany wyciskacz łez dla większej ilości wyświetleń.
Zgłoś
~Velture 2015-07-22, 11:33
Wynik bez oglądania przewidziałem.

Kiedyś jak byłem w gdańsku to tam przy fontannie neptuna był gościu (pi razy drzwi student albo przynajmniej wiekowo) z pudełkiem na hajs i kartonową tabliczką z napisem "Jestem zdrowy, zbieram na piwo".
Taka szczerość tak rozbroiła moich rodziców oraz rodziców mojej koleżanki ze szkoły ,że dostał od nas po 20zł (od rodziny) co w połowie lat 90tych nie było mało.

Po prostu jak ktoś nie kłamie jak te brudasy na ulicach ,z otumanionymi narkotykami niemowlakami aby nie płakały, i tabliczki "mam pierdyliard dzieci, chorą całą rodzinę na tysiące różnych chorób i zbieram na suchy chleb i wodę" to ludzie chętniej dają.

Osobiście w tej chwili bym nie dał jakbym zobaczył ,że ktoś zbiera na gorzałę i ćpanie ale gdyby to nie był śmierdzący żul tylko w miarę wyglądający normalnie I TRZEŹWY gość zbierający na wieczornego browara to pewnie bym coś dał.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Ozajasz 2015-07-22, 11:39 3
Myśleli, że zbiera na mocarza.
Zgłoś
kaiel 2015-07-22, 12:07 2
ale pseudo skarpety

plotę bzdury

*sypki drift po blacie*
Zgłoś
voidinfinity 2015-07-22, 13:28
Nie dziwi mnie ten wynik

Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.
Zgłoś
Voleyko 2015-07-22, 16:58 3
Gimby komentują z rana bo po południu matka z pracy wraca i nie mogą siedzieć przy komputerze... Naprawdę te komentarze są tyle warte co referendum w sprawie jow'ów.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów