Nie wiem jak Wy, ale ja czułem ciary. Niesamowity głos. Pewnie niedługo zobaczymy go w jakiejś amerykańskiej wersji x-fucktora.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:45
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Riddler vs Czarnuszek
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hujowy tytul nie chcialo mi sie ogladac a widze ze sie oplacalo . mam tylko do powiedzenia :O o kurwa swiart znowu ma wyjebane na to co najlepsze ... : O co za wjeba..
Co to za moda ostatnio wyciągania ludzi z bagna, do którego sami wpadli. Talent ma, aż dziw, że wcześniej nie skorzystał z okazji, a stoczył się...
wie ktoś co to za nuta?
znawcaekranu typowy gimbus wyszedł ze szkoły ;]
ciesz się że rodzicie ci kupują to co wpierdalasz
ciesz się że rodzicie ci kupują to co wpierdalasz
fake jak chuj.... i chuj
Z plejbeku to każdy umie śpiewać. Kazik śpiewał do suszarki jak mu kazali z plejbeku śpiewać.
Z plejbeku to każdy umie śpiewać. Kazik śpiewał do suszarki jak mu kazali z plejbeku śpiewać.
Jakby żył 60 lat wcześniej to by na pewno grał w jakimś zespole Jazzowym albo Bluesowym a teraz by się kupowało jego płyty albo całe dyskografie
idioto ten gość tylko rusza ustami i się wczuwa ... w głośnikach leci cala piosenka
@white_rabit
Otis Redding - I've been loving you too long
Otis Redding - I've been loving you too long
przykre, jaki ten swiat jest niesprawiedliwy. jakies pizdy co nei maja pojecia o spiewie robie karierre a tacy ludzie po prostu sie marnuja ;/
@hellmartin
Przesłuchaj najpierw oryginału i dopiero wtedy stwierdzaj,że to fake
Przesłuchaj najpierw oryginału i dopiero wtedy stwierdzaj,że to fake
Myśle, że jeśli tamten facet nie śpiewał z playbacku, to ma lepszy głos niż ten.
eee tam , zachwycacie się bezdomnym czarnuchem , jakby naprawdę robił coś wielkiego.
Idę włączyć Davida Garrett'a plebsy.
Idę włączyć Davida Garrett'a plebsy.
Cudze chwalicie, swojego nie znacie!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów