18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
Bezdomny śpiewa
s................a • 2011-07-05, 2:07
Nie wiem jak Wy, ale ja czułem ciary. Niesamowity głos. Pewnie niedługo zobaczymy go w jakiejś amerykańskiej wersji x-fucktora.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
mario-s3 2011-07-05, 3:30 3
skubany, śpiewa z plejbeku
Zgłoś
prozac27 2011-07-05, 8:21
chyba że wszystko prze chlewa to go nie zobaczymy :/
Zgłoś
z................u 2011-07-05, 8:53 22
uuuu kurwa gdyby widziałem jakie sobie śniadanie odjebałem z podwójną jajecznicą i schabowym pociętym w plasterki smażonym na tłustym serze,uuu gdyby widział jak to wpierdalam, uuuu ale tego nie widzi bo ja jestem tutaj a on jest tam na przystanku a to ja wpierdalam śniadanko jak ta lala a on siedzi głodny na ławce. Więc nie będę pisał jak ma zajebisty głos bo i tak tego nie przeczyta, mimo, że ma gościu wokal jak kurwa ottis redding... ale to nie zmienia faktu, że ja wpierdalam śniadanie a on śpiewa głodny. Właśnie w tej chwili w tym momencie został uwieczniony na nagraniu z kaloryfera, jutro o nim zapomnicie, kolejny zmarnowany talent, w młodości pewnie się tłukł w wietnamie wyrywał fajne laski i grał koncerty dla kurczaków w kentaki, ale w tej chwili siedzi głodny i brudny ale to ja wpierdalam jajecznicę i ja jestem kurwa górą, może głosu zajebistego nie mam ale mam talerz najebany kurzym produktem.
Zgłoś
Fakerę 2011-07-05, 9:25 91
W X-Factorze powinny występować takie osoby jak ten pan, a nie jakieś spedalone szpaki, zadufane w sobie dzieciaczki którym rodzice i znajomi wpajają do głów jacy to oni nie są zajebiści!

@znawcaekranu, daruj sobie bo za pewne jesz kanapkę z serkiem topionym a palisz kozaka, kij w to twoje śniadanie bo tym kariery nie zrobisz ani nie otrzymasz takiego talentu, a jak chciałeś być zabawny by dostać piwo to się przeliczysz.
Zgłoś
Gryps44 2011-07-05, 9:27 17
@znawcaekranu

Jak ty kurwa pierdolisz.... <facepalm>

Kuźwa, śpiewa zajebiście. Bułka dla niego!
Zgłoś
_................_ 2011-07-05, 9:37 4
umie śpiewać i nie jest transwestytą, więc może by go tak zaprosić do polski? w x-traktorze trzeba by tylko zmienić jury z menela który w polsce robi karierę chuj wi dlaczego, z jakiejś przypadkowej, nawet ładnej panienki, oraz z idioty który wylansował się przez chamskie komentarze w idolu. wtedy ten program nawet nabrał by sensu bo póki co to jeden wielki chuj
Zgłoś
nsa 2011-07-05, 9:55
@Flushingflash a przewrotnie dałem piwo
Poza tym Pan Spiewak macha głową w lewo i prawo jakby na szabrze ziemniaki z ogródków działkowych kradł
Zgłoś
Robster 2011-07-05, 10:12 23
U nas taka czapeczka koło 200zł, a w USA bezdomni je noszą.
Zgłoś
S................z 2011-07-05, 10:14 24
znawcaekranu napisał/a:

może głosu zajebistego nie mam ale mam talerz najebany kurzym produktem.

I głowę wyjebaną psim gównem. Jeśli to od tej kury i jajecznicy tak ci się we łbie pierdoli, to już w życiu tego nie tknę

znawcaekranu napisał/a:

to ja wpierdalam jajecznicę i ja jestem kurwa górą

Wywyższasz się ponad bezdomnego, no w chuj jesteś górą, ja pierdole
Zgłoś
u................t 2011-07-05, 10:21 12
@znawcaekranu
Była wizyta na śmietniku McDonalds że takie szaleństwa na śniadanie zajadasz?
Zgłoś
Fakerę 2011-07-05, 10:35
nsa napisał/a:

@Flushingflash a przewrotnie dałem piwo
Poza tym Pan Spiewak macha głową w lewo i prawo jakby na szabrze ziemniaki z ogródków działkowych kradł

Ray Charles też machał i był genialnym muzykiem
Zgłoś
wero 2011-07-05, 10:51
to super. Ja ciar nie czułam ;]
Zgłoś
H................0 2011-07-05, 11:12
Być może facet "jedzie z plejbeku", ale jeśli nie, to wielka szkoda, że taki talent się marnuje.
Zgłoś
Khaelisto 2011-07-05, 11:49
@znawcaekranu

Jeśli tak pierdolisz przez to, że właśnie jesz jajecznicę to już kurwa w życiu jej nie tkne.
Próbowałeś zabłysnąc jak połowa tutaj obecnych "sadoli" (śmiech) ale Ci nie wyszło...znowu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem