Nie wiem jak Wy, ale ja czułem ciary. Niesamowity głos. Pewnie niedługo zobaczymy go w jakiejś amerykańskiej wersji x-fucktora.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:45
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Riddler vs Czarnuszek
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
uuuu kurwa gdyby widziałem jakie sobie śniadanie odjebałem z podwójną jajecznicą i schabowym pociętym w plasterki smażonym na tłustym serze,uuu gdyby widział jak to wpierdalam, uuuu ale tego nie widzi bo ja jestem tutaj a on jest tam na przystanku a to ja wpierdalam śniadanko jak ta lala a on siedzi głodny na ławce. Więc nie będę pisał jak ma zajebisty głos bo i tak tego nie przeczyta, mimo, że ma gościu wokal jak kurwa ottis redding... ale to nie zmienia faktu, że ja wpierdalam śniadanie a on śpiewa głodny. Właśnie w tej chwili w tym momencie został uwieczniony na nagraniu z kaloryfera, jutro o nim zapomnicie, kolejny zmarnowany talent, w młodości pewnie się tłukł w wietnamie wyrywał fajne laski i grał koncerty dla kurczaków w kentaki, ale w tej chwili siedzi głodny i brudny ale to ja wpierdalam jajecznicę i ja jestem kurwa górą, może głosu zajebistego nie mam ale mam talerz najebany kurzym produktem.
W X-Factorze powinny występować takie osoby jak ten pan, a nie jakieś spedalone szpaki, zadufane w sobie dzieciaczki którym rodzice i znajomi wpajają do głów jacy to oni nie są zajebiści!
@znawcaekranu, daruj sobie bo za pewne jesz kanapkę z serkiem topionym a palisz kozaka, kij w to twoje śniadanie bo tym kariery nie zrobisz ani nie otrzymasz takiego talentu, a jak chciałeś być zabawny by dostać piwo to się przeliczysz.
@znawcaekranu, daruj sobie bo za pewne jesz kanapkę z serkiem topionym a palisz kozaka, kij w to twoje śniadanie bo tym kariery nie zrobisz ani nie otrzymasz takiego talentu, a jak chciałeś być zabawny by dostać piwo to się przeliczysz.
@znawcaekranu
Jak ty kurwa pierdolisz.... <facepalm>
Kuźwa, śpiewa zajebiście. Bułka dla niego!
Jak ty kurwa pierdolisz.... <facepalm>
Kuźwa, śpiewa zajebiście. Bułka dla niego!
umie śpiewać i nie jest transwestytą, więc może by go tak zaprosić do polski? w x-traktorze trzeba by tylko zmienić jury z menela który w polsce robi karierę chuj wi dlaczego, z jakiejś przypadkowej, nawet ładnej panienki, oraz z idioty który wylansował się przez chamskie komentarze w idolu. wtedy ten program nawet nabrał by sensu bo póki co to jeden wielki chuj
@Flushingflash a przewrotnie dałem piwo
Poza tym Pan Spiewak macha głową w lewo i prawo jakby na szabrze ziemniaki z ogródków działkowych kradł
Poza tym Pan Spiewak macha głową w lewo i prawo jakby na szabrze ziemniaki z ogródków działkowych kradł
znawcaekranu napisał/a:
może głosu zajebistego nie mam ale mam talerz najebany kurzym produktem.
I głowę wyjebaną psim gównem. Jeśli to od tej kury i jajecznicy tak ci się we łbie pierdoli, to już w życiu tego nie tknę
znawcaekranu napisał/a:
to ja wpierdalam jajecznicę i ja jestem kurwa górą
Wywyższasz się ponad bezdomnego, no w chuj jesteś górą, ja pierdole
@znawcaekranu
Była wizyta na śmietniku McDonalds że takie szaleństwa na śniadanie zajadasz?
Była wizyta na śmietniku McDonalds że takie szaleństwa na śniadanie zajadasz?
nsa napisał/a:
@Flushingflash a przewrotnie dałem piwo
Ray Charles też machał i był genialnym muzykiem
Być może facet "jedzie z plejbeku", ale jeśli nie, to wielka szkoda, że taki talent się marnuje.
@znawcaekranu
Jeśli tak pierdolisz przez to, że właśnie jesz jajecznicę to już kurwa w życiu jej nie tkne.
Próbowałeś zabłysnąc jak połowa tutaj obecnych "sadoli" (śmiech) ale Ci nie wyszło...znowu.
Jeśli tak pierdolisz przez to, że właśnie jesz jajecznicę to już kurwa w życiu jej nie tkne.
Próbowałeś zabłysnąc jak połowa tutaj obecnych "sadoli" (śmiech) ale Ci nie wyszło...znowu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów