Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szacunek za to, że jest murzynem? Smutna prawda panowie, ale czarni w przeciwieństwie do białych są genetycznie doskonalsi... generalnie nie ma murzyna, który by nie zaśpiewał czy nie zagrał na czymś. Fizycznie też są mocniejsi, psia mać
To już wiem czemu jak biały człowiek przyjechał do afryki wodzowie sprzedawali ich za bezwartościowe kawałki szkła ,to był tajny plan opanowania świata przez genetycznie lepszych murzynów. A mordują się non stop jak w rzeźni bo to dobre dla genetycznej doskonałości. A aids i zakaz używania prezerwatyw (rozkaz czarnych) to zamach na ich doskonałe DNA.
Ja pierdole
To już wiem czemu jak biały człowiek przyjechał do afryki wodzowie sprzedawali ich za bezwartościowe kawałki szkła ,to był tajny plan opanowania świata przez genetycznie lepszych murzynów. A mordują się non stop jak w rzeźni bo to dobre dla genetycznej doskonałości. A aids i zakaz używania prezerwatyw (rozkaz czarnych) to zamach na ich doskonałe DNA.
Ja pierdole
So what? Murzyn to murzyn, każdy zna ich miejsce. Tyle ironii w Twoim poście nie jest potrzebne, nie jestem ich obrońcą tylko napisałem suchy fakt. To, że jednak byli zacofani dużo dłużej niż biali i teraz im się to odbija czkawką to inna sprawa. Czysto biologicznie natomiast, człowiek rasy czarnej jest tworem lepszym, tyle.
Kolejny filmik dla słodyszków którzy wierzą w chamerykański sen.
Dodajcie jeszcze że na afrykańskich weselach TORTY Z GÓWNA są podawane dla podkreślenia smaku nicyzm kawior, a zarazem poto żeby muchy nie siadały na pannie młodej. Takie te czarnuchy są doskonalsze i mocniejsze....
O proszę jaka zawistna polska kurewka Skąd u Ciebie tyle nienawiści, nie masz pieniążków, pracy, wykształcenia? To nie jest wina czarnych mój drogi :_)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów