Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja nigdy tego nie zrozumiem. Rozumiem jakby to były porachunki gangusów, jakby mu żonę wygrzmocił, jakby córkę oprawił, jakby nie wiem, to był jego sklep a chłop mu regularnie towar gwizdał. Cokolwiek. A tu chłop sobie spokojnie siedzi i je szczura, tymczasem ni z gruchy ni z pietruchy dostaje kulkę. Nie znamy całego kontekstu, może faktycznie były jakieś porachunki, ale odjebać kogoś bez powodu z takim spokojem to już trzeba mieć nierówno pod sufitem. No i ewidentnie sprawca nie robił tego pierwszy raz, dzień jak co dzień.
To za wyruchanie Twojej żony to Ty człowieku ładnie podziękuj takiemu ruchaczowi, że Ci pokazał z jaką suką się związałeś..tak na przyszłość
Ja nigdy tego nie zrozumiem. Rozumiem jakby to były porachunki gangusów, jakby mu żonę wygrzmocił, jakby córkę oprawił, jakby nie wiem, to był jego sklep a chłop mu regularnie towar gwizdał. Cokolwiek. A tu chłop sobie spokojnie siedzi i je szczura, tymczasem ni z gruchy ni z pietruchy dostaje kulkę. Nie znamy całego kontekstu, może faktycznie były jakieś porachunki, ale odjebać kogoś bez powodu z takim spokojem to już trzeba mieć nierówno pod sufitem. No i ewidentnie sprawca nie robił tego pierwszy raz, dzień jak co dzień.
W jakim ty świecie żyjesz wykopku...
Za nic to ja nikomu na ulicy nie jebne...
Musi by powód.
Jak to nie, poszedł… do Bozi
Czujki konkurencji sie eliminuje, ewentualnie dowolne inne takie. Zabójca wedlug mnie przyjechał po tego konkretnego, a nie kogokolwiek.
Ja nigdy tego nie zrozumiem.
No. ;>
Nie znamy całego kontekstu
No właśnie.
>>
nigdzie nie pujdzie.
A ty do szkoły...
Ops! Do rzgouy huciueź?
>>
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów