📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ja się tylko zastanawiam czy tam kiedyś ci normalni Amerykanie nie zrobią porządku z małpami.
Mietek7567 napisał/a:
Ja się tylko zastanawiam czy tam kiedyś ci normalni Amerykanie nie zrobią porządku z małpami.
póki co ci normalni pokazują że stać ich na wzięcie spraw swoje ręce...
kurwa, juz to rusza człowieka niz te poucinane konczyny i pomiazdzone glowy
Z drugiej strony jego własny kraj za służbę ojczyźnie zostawił go z jego problemami, PTSD i innymi. Ma na niego wyjebane, tak jak ci czarni. Dlatego jak dla mnie, to zawsze było mięso armatnie tych na górze i nic tego nie zmieni, chociaż człowieka dalej szkoda. O ile to weteran wojenny, nie ma co wierzyć wszystkiemu w internecie.
Żeby takie mendy były w Polsce to by pożądny wpierdol nauczył ich szacunku dla weteranów.
Ci normalni prawdziwi i rodowici Amerykanie niestety przez "białego" siedzą teraz w rezerwatach
Czarnuchy to zemsta Indian za zabijanie ich przodków i wsadzenie do rezerwatów.
Nie da rady, normalni Amerykanie są w rezerwatach.
Mietek7567 napisał/a:
Masz piwo za proroctwo
skąd wiadomo że to weteran? może to zwykły oszczany żul który całe życie walił margeritę pod płotem migając się od roboty
przewodnik_elektryczny napisał/a:
skąd wiadomo że to weteran? może to zwykły oszczany żul który całe życie walił margeritę pod płotem migając się od roboty
A w międzyczasie obskoczył turę w Wietnamie....
Taki jest bezlitosny kapitalizm, państwo ma w chuju, że jest weteranem wojennym bo wychodzi z założenia, że był to jego obowiązek obywatelski. Nie masz pracy, oszczędności, ubezpieczenia zdrowotnego = ulica. Kumpel, który przepracował w Stanach ładnych parę lat opowiadał, że tam na prawdę trzeba chcieć wylądować na ulicy bo normalnie pracując i planując swój budżet nie da się nie mieć pieniędzy na życie. Z drugiej strony to też opinia Polaka, którego państwo socjalne wykształciło i dbało jako tako o zdrowie za frajer. Urodzić się w USA i zmagać się od 0 z tym systemem pewnie też wygląda nieco inaczej niż z perspektywy imigranta.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów