Przeżył podobno. Od 0:45
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
Dla tego psy jak przez wieki: na łańcuch, i pilnować podwórka zgodnie z przeznaczeniem!!! A te w strefie publicznej do szybkiego odstrzału, i na eksport do Azji.
To zoofilskie spranie mózgowe na temat zwierzątków a piesków w szczególności, to kolejna rzecz którą spierdoliła lewacka i faszystowska utopia.
To główny miłośnik zwierzątków z początku XX wieku. Uczył pisełki wegetarianizmu i ludzkiej mowy, wybudował nawet klinikę w tym celu, a przede wszystkim kochał je bardziej niż ludzi, dokładnie tak jak większość lewaków.
To zoofilskie spranie mózgowe na temat zwierzątków a piesków w szczególności, to kolejna rzecz którą spierdoliła lewacka i faszystowska utopia.
To główny miłośnik zwierzątków z początku XX wieku. Uczył pisełki wegetarianizmu i ludzkiej mowy, wybudował nawet klinikę w tym celu, a przede wszystkim kochał je bardziej niż ludzi, dokładnie tak jak większość lewaków.
janlew napisał/a:
Dla tego psy jak przez wieki: na łańcuch, i pilnować podwórka zgodnie z przeznaczeniem!!! A te w strefie publicznej do szybkiego odstrzału, i na eksport do Azji.
Gówno wiesz o psach, ich psychice i o tym, jak można sobie psa ułożyć, KAŻDEGO JEDNEGO... Niestety (albo może i na szczęście), do tego trzeba być samcem alfa w stadzie, czyli w twoim przypadku ci to nie grozi, co najwyżej możesz sobie pooglądać Cesara Milana...
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
machają ogonami więc są przyjacielsko nastawione
Ma ktoś nutę?
Nie za specjalnie się wszyscy spieszyli
janlew, nie jestem lewarem, cenię psy bardziej od ludzi (między innymi bardziej od lewarów) , a i do faszysty raczej mi sporo brakuje. Tylko podkreślam psy, a nie szczury pokroju Chihuahua czy yorki. Pies nie pierdoli ci 24/7, że ma o coś ból dupy, nie wymaga chuj wie czego, ani nie zadźga cię jak będziesz spał tylko dlatego, że gość z bloku obok posypał mu droższej karmy.
Pies to najlepszy przyjaciel człowieka co z resztą widać na powyższym filmie.
Pies to najlepszy przyjaciel człowieka co z resztą widać na powyższym filmie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów