Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Signal na ten moment serio jest bezpieczny, praktycznie nie do złamania, jak masz jeszcze ajfona, to nawet CIA się do twoich fotek kutasa wysyłanych koledze nie dobierze xd
Tak z ciekawości zapytam jako nieświadomy posiadacz, jakie dodatkowe warstwy bezpieczeństwa daje iPhone w porównaniu do Androida?
Tak z ciekawości zapytam jako nieświadomy posiadacz, jakie dodatkowe warstwy bezpieczeństwa daje iPhone w porównaniu do Androida?
Nie wiem jak teraz, ale z tego co pamiętam iPhony miały tzw Secure Enclave oparty o SoC (System On Chip), czyli coś podobnego do chipa na karcie kredytowej, który wewnątrz tworzył i trzymał klucze prywatne, których nigdy nie udostępniał na zewnątrz i jak chciałeś coś odszyfrować to trzeba było się zautoryzować np biometrycznie i poprosić ten chip o odszyfrowanie lub weryfikację czegoś. Innymi słowy w teorii, żaden software nie miał prawa dostępu do tych kluczy prywatnych, ale czy sam chip nie miał jakiś backdoorów, to chuj wie. W każdym razie z tego co wiem na innych telefonach raczej nie stosowało się takich rozwiązań, a na pewno nie w standardzie.
Złościsz się, że Trump wygra a Polski jeszcze nie wciągnęliście w tę wojnę?
A Ty już się rozglądałeś za jakąś dobrą miejscówką w Ameryce Południowej, gdy odpali Norymberga 2.0, czy jeszcze nie uzbierałeś odpowiedniej ilości rubli?
A Ty już się rozglądałeś za jakąś dobrą miejscówką w Ameryce Południowej, gdy odpali Norymberga 2.0, czy jeszcze nie uzbierałeś odpowiedniej ilości rubli?
Do Ameryki Południowej to uciekli naziole, więc to raczej Twój sort
Do Ameryki Południowej to uciekli naziole, więc to raczej Twój sort
Równie dobrze mógłbyś napisać: nie jestem gejem. Rucham się tylko z kolegami i nie lubię dziewczyn, ale gejem jesteś Ty!
Równie dobrze mógłbyś napisać: nie jestem gejem. Rucham się tylko z kolegami i nie lubię dziewczyn, ale gejem jesteś Ty!
Pierdolisz całkiem jak turbobaron. Jesteście spokrewnieni?
Świetnie się wstrzelił z tym vlogiem. Kiedy ogłosili w mediach, że nasz zbawca narodu za pomocą żymskiego oprogramowania podglądał czaty Brejzy z żoną nomen omen właśnie na Signalu. Choć tutaj zapewne zawinił sam telefon, to generalnie najbezpieczniejsze wciąż pozostają poczciwe pagery 😈
powiedz to członkom Hezbollahu xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów