Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Konczac ta rozmowe mungole powiem ci tak. W dupie byles gowno widziales. Mi daleko do kopalni...i musisz troche wiecej kwejkow ogladac. To nie kurwa ruskie ani twoja miescina ze mieszkaja tu tepe pizdy myslace jak zasrane bezmozgi. Wczesniej pisalem ale powtorze i sobie to gdzies zapisz zebys nie zapomnial jelopie.
Dostales wpierdol od chlopakow ze Slaska? Jesli tak to chetnie Ci poprawia
A i jeszcze cos smieciem nazywaj tego ktory zrobil taka zyciowa pizde
Prostacy ze slaska nie moga mi poskoczyc...
Nie moe obrazac Twojego starego odsmieci bo dostane bana na forum
Prostacy ze slaska nie moga mi poskoczyc...
Nie moe obrazac Twojego starego odsmieci bo dostane bana na forum
Buraku nawet z klawiatury poprawnie korzystać nie potrafisz.
Noooo ślazacy przybyli do Miasta Szczecin które tepi gejów i ślazacy postanowili im nabroic :
Obrazek
Ale ty sie prosisz normalnie. Rudy jestes i masz kompleksy. Wpierdalasz sie z ta autonomia a tak naprawde to kurwa jest mala czesc ludzi ktorych tez mam w dupie. Tak samo jak gejow politykow i koniobijcow ze szczecina
Tak wiec wladco mieczy za slabo sie starasz zeby napierdalac na Slask
Rudy jestes i masz kompleksy.
To by wyjaśniało dlaczego nawet w samochodzie czapeczke nosi.
Śmiejecie się ze śląska ??? Zapraszam do Łodzi. Jak ktoś tu przyjedzie i przez 2 godziny jazdy po mieście nie wykrzywi felgi albo mu ktoś nie zajebie kołpaków pod posterunkiem naszej straży miejskiej to jest gość. A już po 3 godzinach pobytu lepiej się upewnić czy te kołpaki z tymi felgami w ogóle jeszcze są zamontowane przy jego aucie??? Co do torowisk to... Kurwa jakich torowisk co ja gadam. A i uważajcie żeby wpadając do odkrytej studzienki kanalizacyjnej nie złamać nogi bo włazy od studzienek mają teraz branie przez Edka i jego kolegów z gangu złomiarzy. Śląsk to w porównaniu z nami metropolia tam chociaż można wszystko tanio kupić, np.kołpaki z Łodzi.
No kurwa chłopie piwsko musi być, po skasowaniu dwóch samochodów służbowym busikiem poprawiłeś mi humor tymi kołapaki!
@tomi373 przejezdzalem wowczas przez twja wioskę, ale ciebie akurat nie bylo bokradles wegiel z torów
Heh thunder zapraszam na śląsk, zrób sobie w końcu wycieczkę, a nie pie**olisz 3 po 3 jaki to śląsk jest zły.
Marzenia ściętej głowy...
Ten żałosny hejter sra po rajtach na samą myśl że miałby na Śląsk przyjechać. A nóż ktoś by go rozpoznał.
Cwaniak w necie i nic więcej. Żadnemu górnikowi ani prawdziwemu Ślązakowi prosto w twarz by tego nie powiedział, bałby się że straci te niedomyte kły które tak dumnie szczerzy na zdjęciu. Dla frajerstwa zero szacunku.
@ PipaKiermana ja nie papierdalam na śląsk tylko stwierdzam stwierdzam fakty kacapie.
@tomi373 przejezdzalem wowczas przez twja wioskę, ale ciebie akurat nie bylo bokradles wegiel z torów
Wez ty sie kurwa naucz pisac jesli chciales mi pocisnac tym tekstem to cos ci sie nie udalo.
Jestes przyjebany jak kilo gwozdzi
biedota ? ciekawe gdzie jest najlepiej rozwiniety przemysl gdzie pojawia sie najwiecej inwestycji ciekawe gdzie najszybciej znajdziesz prace pewnie jestes warszawiakiem bo smierdzisz nim na kilometr
I mam wielką chęć pierdolnąć 5 metrowy mur i zalać to całe miasto gównem.
ale przy okazji zalejesz siebie i swoich znajomych ze słoikami. Nie pomyślałeś o tym ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów