📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Daleko nie trzba szukać ... w Będzinie i Katowicach normą jest jeden tramwaj wypadający z Torów dziennieXD Pozdrawiam Rycerzy Zamku Będzin
Na 100% śląsk ! Biedota zbierająca złom nie zdążyła z drugiej strony szyny przeciąć, albo ją rozwalili bo sie zdenerwowali ze nie mogli z tych torów węgla ukraść.
w katowicach w niektórych miejscach rzeczywiście tory aż na wierzch wyłażą...
Thunderdome napisał/a:
Na 100% śląsk ! Biedota zbierająca złom nie zdążyła z drugiej strony szyny przeciąć, albo ją rozwalili bo sie zdenerwowali ze nie mogli z tych torów węgla ukraść.
U was w stolicy kurew i zlodziei miasto za to kwitnie szkoda ze dzieki podpierdalaczom tego wegla masz jak wpierdalac ciepla zupe
A teraz spierdalaj i zajmij sie tym co robisz zazwyczaj
Jestem ze śląska. Pamietaj że nie każdy ma tak jak ty kuchenkę na węgiel... na tym gifie jest moja dupa i twoja twarz
to nowy sport extremalny ,,tramwaj extreme"
Thunderdome napisał/a:
Jestem ze śląska. Pamietaj że nie każdy ma tak jak ty kuchenkę na węgiel... na tym gifie jest moja dupa i twoja twarz
Nie bede glebiej wchodzil w dyskusje (moze ci sie to skojarzyc z twoim conocnym wypadem do pokoju ojca ).
Jesli myslisz ze slask to lepianki tzn ze mieszkasz w jednej z nich w towarzystwie bardow cyganskich nie potrafisz uszanowac domu? Wspolczuje patologicznego dziecinstwa
Thunderdome napisał/a:
Kłamstwo.. Ostatnio sie za toba coraz czesciej rozglądam w Szczecinie. Pozdrawiam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów