📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dobry agent. Inny znów płakał z domu żeby go wypuścić i psiarnia przyjechała jak somsiady doniesli.
HAL9000/2 napisał/a:
Trymkiewicza pajacu...
Ani Rynkiewicz, ani Trymkiewicz tylko Trynkiewicz.
Kurwa, celebrytów nie znają.
HAL9000/2 napisał/a:
Trymkiewicza pajacu...
Nie ma to jak poprawić po kimś i nazwać go debilem a samemu napisać poprawiane słowo z błędem
balasior napisał/a:
Nie ma to jak poprawić po kimś i nazwać go debilem a samemu napisać poprawiane słowo z błędem
nazwałem go pajacem a nie debilem.. czytać nie umiesz?
HAL9000/2 napisał/a:
nazwałem go pajacem a nie debilem.. czytać nie umiesz?
Na podstawie tego co napisales sam, do czego sie dojebales a nastepnie jak to probujesz sie bronic mozna stwierdzic - Twoimi wlasnymi slowami - ze jestes jesdnoczesnie i pajacem i debilem.
wilkoala napisał/a:
Obudź się bo Cię Trynkiewicz rucha
wilkoala napisał/a:
I przepraszam za obrazę majestatu, już nie musisz się ukrywać pod inną nazwą użytkownika
Pzdr
Jaczuro napisał/a:
ze jestes jesdnoczesnie i pajacem i debilem.
jeden nie potrafi czytać, drugi za bardzo też i pisać ale najwięcej do powiedzenia mają analfabeci...
sars_80 napisał/a:
I przepraszam za obrazę majestatu, już nie musisz się ukrywać pod inną nazwą użytkownika
Brałeś dzisiaj leki nieszczęśliwy człowieku?
Hall9000 chyba jeszcze jest dzieciaczkiem który nie lubi jak mu coś nie wychodzi a tym bardziej jak sie z niego wyśmiewaj. Z biegiem czasu gdy bedziesz dorastal i na Twoich jajeczkach beda kiełkować pierwsze włoski to znak ze wchodzisz małymi krokami w dorosłe życie i przestaniesz się martwić opinią innych ludzi. Pozdrawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów