18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 9 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Bezprizorni
miedziak • 2010-06-26, 15:53
Zdjęcia przedstawiające bezdomne dzieci na Ukrainie, nic więcej nie było napisane na stronie będącej ich źródłem. Endżoj

więcej fotek jak zwykle w komnetarzach.
Zgłoś
~Conscribo 2010-06-26, 15:56 2
chce-my więcej, chce-my więcej, je-szcze raz,je-szcze raz

Nie lubię hejterów. I trolli.
Zgłoś
Skupek 2010-06-26, 15:56
Fajne tunele.
Zgłoś
miedziak 2010-06-26, 16:02 13

Zgłoś
Harry90 2010-06-26, 16:03 9
Witamy w Nibylandii!
Zgłoś
miedziak 2010-06-26, 16:09 6

Zgłoś
Yankess 2010-06-26, 16:50 5
Niby takie biedne, ale na Fajki, Klej i Przede wszystkim Aparat to Mają. A tak poza tym fajne zdjęcia sobie na Nk robią
Zgłoś
pepik29 2010-06-26, 16:54 16
i kurwa niby z czego enjoy???

Yankess napisał/a:

Niby takie biedne, ale na Fajki, Klej i Przede wszystkim Aparat to Mają. A tak poza tym fajne zdjęcia sobie na Nk robią

ciekawe jak ty bys cycu naszej klasy wygladal chociaz po tygodniu takiego zycia.
Zgłoś
miedziak 2010-06-26, 17:08 7
a myślisz że oni sami sobie te zdjęcia robili i wrzucili do neta? Że się banda na paczkę zrzui to źle? Pewnie zresztą fotograf przekupił ich fajkami żeby się dali fotografować, zresztą ciężko sobie życie ułożyć jak się jest bezdomnym dzieckiem, kto ich zatrudni, nakarmi, przenocuje itd? I tak dobrze że sami sobie własną melinę znaleźli a nie nocują na dworcu.
Zgłoś
HDrunked 2010-06-26, 17:18
Heh Dobre szkoda małolatów ale przynajmniej są twardzi ;]
Zgłoś
V................n 2010-06-26, 17:33
To o nich był program?
Zgłoś
perun88 2010-06-26, 17:51 1
to jak na śląsku jeszcze parę lat temu...nikt się nimi nie zajmie bo to margines...chyba,ze zaczną wszczynać zamieszki czy jakoś inaczej wychodzić z ukrycia

Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.!
Zgłoś
Scarlet 2010-06-26, 18:29
prawie jak dzieci z dworca leningradzkiego. ale te chociaż kleju nie kirają. przynajmniej na zdjęciach.

Zgłoś
miedziak 2010-06-26, 19:00
dzieci z leningrackiego to bardzo ciekawy film, pokazuje strasznie żałosną rzeczywistość. A o tych dzieciakach ze śląska też co nieco słyszałem. Widziałem kiedyś dawno temu taki dokument też o dzieciakach żyjących w kanałach ale w Ułan-Bator
Zgłoś
Scarlet 2010-06-26, 19:12
dzieci z leningradzkiego sama na sadola wrzucałam. lubię takie reportaże, jak masz możliwość wrzucić coś o tych dzieciach z ułan-bator, to wrzuć kiedyś.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów