Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
o mój boże, ogłuchłem..
Cóż za inteligentny komentarz, wnoszący tak wiele treści do tematu.
Tatusiek dowiedział od kolegów z Internetu, że istnieje "typowa mentalność niewolnika" a on nie chce mieć tej mentalności i w tym
duchu wychowuje syna
Typowy wychowanek typowego tatuśka siedzącego na korwinowo-konfederacyjnym forum lub na grupie na fejsie.
Tatusiek dowiedział od kolegów z Internetu, że istnieje "typowa mentalność niewolnika" a on nie chce mieć tej mentalności i w tym
duchu wychowuje syna
Co ty pierdolisz XD
Co ty pierdolisz XD
Cierpi na jakieś skrajne lewactwo może i go kuce denerwują. Z dwojga złego wolę kucy.
Typowy wychowanek typowego tatuśka siedzącego na korwinowo-konfederacyjnym forum lub na grupie na fejsie.
duchu wychowuje syna
Ale polaczyles kropki lewacki kleksie.... bo wy cioty to slyniecie z dyscyplinowania swojego potomstwa
Kiedyś taki gnój mojej ciotce przyłaził i wrzucał śnieżki zimą do kiosku RUCHU. Złapałem go kiedyś po taki wybryku i mordę wsadziłem w srakę która była niedaleko, od tamtej pory nawet raz go nie zauważyłem w tamtej okolicy
Mam nadzieję, że sraka była świeża, parująca i miękka, o wręcz idealnej konsystencji?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów