📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Brawo dla tego pana. Jak po dobroci nie dociera to tylko pas zostaje. Ból i siła tego się nie zapomina.
a mógł ruchać zamiast bić za suczenie się
Mnie też ojciec pasem lał i skończyłem na Sadolu oglądając baby z fiutami... Będą z niej ludzie!
jeszcze benzynka i zapałki
janlew napisał/a:
W
Więcej. Te czarne kurwy już przed 30ką robią się jak szafy trzydrzwiowe, a we łbach jest najebane od małego. To za dużo nawet dla pawianów.
Pierdolic takich ojcow,dzis tylko Dzieci z samotna matka,ojciec nie wie jak wychowac to za pas sie wzial,zlamany kutas,ciemnogrod!
No ta bo te co sie wychowuja z ojcem to przykladna rodzina,jeszcze dobrze jak dziecko dupy ojcu da .Jaki ojciec-juz nie ma dawno ojcow,ktorzy naprawde byli ojcami.
No ta bo te co sie wychowuja z ojcem to przykladna rodzina,jeszcze dobrze jak dziecko dupy ojcu da .Jaki ojciec-juz nie ma dawno ojcow,ktorzy naprawde byli ojcami.
janlew napisał/a:
Bardzo dobrze. Murzyński ojciec to rzadkość, nie chce by na kurwę wyrosła jak reszta. Od lania pasem krzywda jej się nie stanie.
65% murzyńskich dzieci wychowuje się bez ojca. Dla tego u nich jest jak jest.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów